Hirdetés
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
A Conviction is jónak indult de nem lett egy nagy élmény. Semmire nem emlékszem már belőle...
-
szebev
senior tag
Nem volt egyertelmu amit irtal elsore ? Igy mar vilagos , ahogy reszletesebben leirtad ! Nezzel tobb videot rola , ha nem tudod milyen jatek , mert ha nem tetszik az elozetes , akkor nem is erdemes letolteni ! Szerencsere pont ugy csinaltak meg , hogy lehet lopakodva es Rambo modra is haldni benne . Szoval minden igenyt kielegit ! A coop-rol nem is beszelve !
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #7 üzenetére
1. Technikailag az accountomhoz tartozik, theát megvan, csak nincs hozzáférésem
2. Ki mondta, hogy vettem? Giftként kaptam a GTX780-hoz. -
BlackSoft
addikt
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Egy még ki nem adott játékot ha megveszünk, akkor csak akkor engedi letölteni, ha megjelent...Ha előrendeled boltban dobozso formában, akkor sem hozzák ki neked házhoz megjelenés előtt.
Nekem már megvan Uplay-en, de nem lehet leszedni amíg ki nem adták hivatalosan, nincs letöltés gomb...
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #2 üzenetére
Igen. Természetesen nem tudom még letölteni, és nem tudok vele játszani megjelenés előtt...
-
BlackSoft
addikt
Ez érdekes...Főleg, hogy már megvan a játék, de még egy Trailert sem néztem meg, és eddig azt sem tudtam mi ez XDDDDDD
Sosem játszottam még Splinter Cell-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- HP Envy x360 14-fa0026ne - 2-in-1 ultrabook - Ryzen 7
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt Grafit / ezüst
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 (1) /i5-10310U vPro/16GB/512GB M.2
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest