- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
A Conviction is jónak indult de nem lett egy nagy élmény. Semmire nem emlékszem már belőle...
-
szebev
senior tag
Nem volt egyertelmu amit irtal elsore ? Igy mar vilagos , ahogy reszletesebben leirtad ! Nezzel tobb videot rola , ha nem tudod milyen jatek , mert ha nem tetszik az elozetes , akkor nem is erdemes letolteni ! Szerencsere pont ugy csinaltak meg , hogy lehet lopakodva es Rambo modra is haldni benne . Szoval minden igenyt kielegit ! A coop-rol nem is beszelve !
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #7 üzenetére
1. Technikailag az accountomhoz tartozik, theát megvan, csak nincs hozzáférésem
2. Ki mondta, hogy vettem? Giftként kaptam a GTX780-hoz. -
BlackSoft
addikt
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Egy még ki nem adott játékot ha megveszünk, akkor csak akkor engedi letölteni, ha megjelent...Ha előrendeled boltban dobozso formában, akkor sem hozzák ki neked házhoz megjelenés előtt.
Nekem már megvan Uplay-en, de nem lehet leszedni amíg ki nem adták hivatalosan, nincs letöltés gomb...
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #2 üzenetére
Igen. Természetesen nem tudom még letölteni, és nem tudok vele játszani megjelenés előtt...
-
BlackSoft
addikt
Ez érdekes...Főleg, hogy már megvan a játék, de még egy Trailert sem néztem meg, és eddig azt sem tudtam mi ez XDDDDDD
Sosem játszottam még Splinter Cell-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest