Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Hű ez igen nagyon ígéretes eddig. Várományos! Én speciel imádom a fedezékrendszeres TPS-eket.
-
mephi666
nagyúr
válasz
afterburner_ #1 üzenetére
nekem is a régi specops ugrott be róla... tényleg nem sok köze van hozzá
ennek a tps nézetnek szerintem az a legnagyobb idiótasága, hogy nagy segítséget nyújt, ha fedezékben belátsz a hátad mögé és oszthatod a fejlövéseket...
szerintem idióta ez a fedezékrendszer... a legjobb megvalósítással a coj2-ben találkoztam... ott összehozták fps nézetben elég reálisan a fedezékek használatát... a gears of war is ezért tűnt el nálam a süllyesztőben, mert untam a folyamatos bujkálást
-
afterburner_
őstag
hmm..nem rossz így elsőre, bár ahogy elnézem nincs köze túlzottan a régi spec opshoz?
csak konzolra?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest