- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziaszok!
Keresnek valami jo kerekparos tartot a telefonhoz. Jo lenne, ha tolto is lenne benne, mert ha megy a kepernyo (GPS) akkor hamar lemerul az aksi.
Elore iskoszi!Szerk: vegulis az is jo lehet, ha veszek egy akumulatoros tokot, (+3200mAh mar majdcsak eleg lesz,) de ahoz plane nem tudom, hogy milyen kerekparos tartot veszek.
-
tvamos
nagyúr
Most jott egy rendszer update. Szerintetek jobb lett a memoria kezeles?
Szerk: mar mindegy, mert ranyomtam a telepitesre. (Nagyon roszabb csak akkor tud lenni, ha elszallnak az adatok rola.)
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Frissitettem (mert macerált a telefon) 6.0.1-re, és az a jelenség, hogy minden háttérben futó alkalmazást folyton bezár. Pl. ha a google navigációból átmegyek a böngészőbe, bezárja a navigációt. Elég bosszantó... Van erre a problémára egyszerű megoldás? Nincs root, meg ilyesmi, mert céges telefon. -
tvamos
nagyúr
válasz
holozis_HUN #9031 üzenetére
Ettol meg szivesen elcserelnem ra...
-
tvamos
nagyúr
A felső sorban, nem tudom, mi a neve, megállt az óra. Mi lehet a probléma? Nem tudja valaki, mi a megoldás? Próbáltam kikapcsolni, hogy ne a telefon hálózatból vegye az időt, de nem használ.
-
tvamos
nagyúr
Szerintetek melyik SD a jobb valasztas a teloba? [link]
Amugy nalam most kezdett Android upgrade-be. (Meg sem kerdezett, hogy mi van, csak letoltotte... mobilneten...)
-
tvamos
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #5690 üzenetére
Szerintem nem olyan kutyauto a hardware, mert sokszor latom, hogy egy pillanatra kielesedik a kep, de amit vegul lo a keszulek, ez eletlen. (Sajnos, a gyerekkel nincs ido komponalni a kepet, mert addigra nincs ott, nem is emlekszik, mit csinalt...) Manualisban lehet jo kepeket csinalni vele. Talan majd valami sw frissitessel jobb is lesz. Remelem.
-
tvamos
nagyúr
Nektek van olyan, hogy nem megy a play aruhaz? Van net, a Gmail megy rendesen, de amikor play-ben ranyomok a myapps-re, azt mondja, server error. (A masik telefonomon kutya baja.) Mit ronthatok el?
-
tvamos
nagyúr
Nem vettem. Ceges. (Ez volt, a mini, meg az iPhone 6.)
Nem mondtak.
Oldalzsebben meg mindig odacsapom valamihez a muhelyben.
No mindegy, mostmar itt van az asztalon... bamulom, mi legyen.
Csak a ZTE V5 mellett olyan kis vekony, sajnalom szegenyt. Tenyleg szep, meg minden, amiúgy nem jutna eszembe, hogy feltsem.
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
Atesz 666 #5088 üzenetére
Akkor vigyázz,hogy ne ülj rá.
Ez nem fog menni. Hasznalni akarom, nem vigyazni ra, babusgatni.Ha az ronda, akkor milyennek talalod az Otterbox Defendert?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Atesz 666 #5073 üzenetére
Nem vettem meg azt a nagyot... Nekem sem tetszik igazan, jo masszivnak latszik, es nem volt meg ilyenem, ennyi. (Nekem annyi a szep telefon, hogy megnezem, tetszik, mint a muzeumban egy festmeny, de utana mar nem nagyon erdekel milyen, mernok vagyok, nem muvesz.) Nekem meg a szilikon tokok nem tetszenek, valahogy a hideg futkos a hatamon a fogasuktol, plane, hogy nem sokat ernek. Volt mar par darab. Sajnos nalam ha esik a keszulek, akkor nagyot esik.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Hozzajutottam egy ilyen Z3 telefonhoz. (Ceges...)
Nagyon szep, meg minden, csak nagyon csuszik. (Amugy sincsenek biztonsagban nalam ezek a cuccok.) Rakerestem a tokos posztokra, keresgeltem eBay-en, mindenfele, de nem talalok olyat, ami igazan tetszene. Illetve ez pl. tetszik, de nem tudom, mennyit venne el a tererobol. Hasznal valaki ilyesmit? Mondjuk rendeltem egy ilyet is.
A masik kerdesem a vezetek nelkuli toltes lenne. Nem pont ertem, hogy mukodik. Ha jol ertem, ez a magneses tolto csak egy magnem, ami rogziti a pogo pineket a tolteshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest