Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
palipi
csendes tag
sziasztok
Z3Compactom volt, nem is akartam lecserélni a Z5C-re, inkább vártam volna a Z7C-re. de a Z3C-t elszórtam, így vettem az 5-öst. Semmi gondom Z5c-vel, pörög, fut, nem akad stb.
Pozitívum a z5c javára:
- kicsivel, jobb aksi teljesítmény, nem mérvadó
- újabb kiadás
- jobb fényképek valamivel
- nagyobb belső memória, de van sd memória kártya akkor ez sem mérvadó.
Pozitívum a z3c javára:
- szebb , bár ez szubjektív
- ha megfordítod a telót 360 fokban akkor a menü gombok alóra kerülnek, vagyis mindegy, hogy van a kezedben teló az egész képernyő fordul, ez nincs z5c-nél, vagy ha igen én nem találtam meg.
Tehát ha valaki pénzt kell adjon a telóért akkor a z3c*t ajánlom, mert ár érték arányban ez a jobb választás. -
palipi
csendes tag
Egyéni csnegőhang
megoldava
az kívánt csengőhangot a teló belső memóriájába kell tenni. -
palipi
csendes tag
SZIASZTOK
2szer frissítettem a telót PC-vel is. de A probléma, csak nem szűnt meg, vagyis hogy egyéni csengőhangok nem működnek. vagyis be tudom állítani mutatja is, hogy melyik csengőhang van az illető névjegyzékhez de amikor hívnak csak nem úgy szól ahogy beállítottam. tudna valaki segíteni. 5.1.1 build szám 23.4.A.0.546.
előre is köszönöm. -
palipi
csendes tag
válasz
Williamgrant #11256 üzenetére
milyen beállításokat? egy névjegyhez beteszem a általános csengőhangot majd amit szeretnék, vagy hogy értendő? köszi
-
palipi
csendes tag
Hello!Most frissült a telóm 5.1.1 - build szám 23.4.A.0.546! a gondom az, hogy nem tudok beállítani egyéni csengő hangokat. vagyis be tudom állítani, de még sem úgy cseng ha hív az illető kinek más csengőhangra állítottam be a csengését mint az alap csengőhang. tudtok valamit javasolni? köszi.
-
palipi
csendes tag
Na akkor még egyszer a problémámról, hátha valaki végül tud segíteni. frissült a teló kitkat ról lallipora. Valami jobban bejön valami nem. A gondom az ,hogy mikor smst kapok, 2 szer jelenik meg, mint üzenet meg mint értesítés is. külön csengő hangom van az sms-ra (üzenetre) és az értesítésekre is. egyszer az értesítő majd az üzenet hang hallatszik egymás után. Ez zavar engem, plusz kétszer mutatja a savban is.
Hogy lehetne ezt megoldani, hogy mikor üzenet (sms) jön akkor csak az jelentjen meg a s az ő hangján is?
előre is köszönöm -
palipi
csendes tag
válasz
muchacoado #7445 üzenetére
megcsináltam de mindket esetben az üzenet jön be, egyik esetben egyből a leírt üzenetre a küldőhöz masik estben meg az üzenetet nyitja meg vagyis mindn üzenetet latom s legfelül ami utoljara jött.varom a segitsegeta addig is köszi
-
palipi
csendes tag
Senki nem talál megoldást a problémámra? frissittetem a nyalókára. A gondom az ,hogy mikor smst kapok, 2 szer jelenik meg, mint üzenet meg mint értesítés is. külön csengő hangom van az sms-ra (üzenetre) és az értesítésekre is. egyszer az értesítő majd az üzenet hang hallatszik egymás után. Ez zavar engem, plusz kétszer mutatja a savban is.
Hogy lehetne ezt megoldani, hogy mikor üzenet (sms) jön akkor csak az jelentjen meg a s az ő hangján is?
előre is köszönöm -
palipi
csendes tag
Kis segítség kellene! frissült a teló kitkat ról lallipora. Valami jobban bejön valami nem. A gondom az ,hogy mikor smst kapok, 2 szer jelenik meg, mint üzenet meg mint értesítés is. külön csengő hangom van az sms-ra (üzenetre) és az értesítésekre is. egyszer az értesítő majd az üzenet hang hallatszik egymás után. Ez zavar engem, plusz kétszer mutatja a savban is.
előre is köszönöm -
palipi
csendes tag
sziasztok, kis segítség kellene! frissült a teló kitkat ról lallipora. Valami jobban bejön valami nem. A gondom az ,hogy mikor smst kapok, 2 szer jelenik meg, mint üzenet meg mint értesítés is. külön csengő hangom van az sms-ra (üzenetre) és az értesítésekre is. egyszer az értesítő majd az üzenet hang hallatszik egymás után. Ez zavar engem, plusz kétszer mutatja a savban is. Ha az értesítés üzenet ikont nyomom meg akkor az üzenet appot hozza be, h az üzenetet akkor egyből az üzenetre visz.a rendes gyári üzenet appom van.
előre is köszönöm -
palipi
csendes tag
Valaki tud ajánlani egy jó sms és hivás rejtő appot? eddig a NQ vaultit használtam, nagyon jó volt de a kitkat-on mutaja az üzenősávban, hogy bejött egy üzenet s jelzi is, igaz mikor rámegyek már nem látszik semmi.
az szeretném, hogy ne jelezzen semmi, csak amikor bemegyek az appba akkor lássam az üzeneteket s hivásokat, mint tette ez az app az előbb android verzióknál.
előre i sköszi ha valaki tud ilyet -
palipi
csendes tag
Sziasztok
nekem is meglett és már Két napja használom fekete szinben.
Jobban teszik mint ahogy a kirakatokban nézegettem s kezembe fogdostam.
eddig minden rendben vele KIVÉVE két kis dolgocskát
1. megoldódott végül,- én sem tudom hogyan,- de mikor üzenetet kaptam mindig 2 jel jelent meg a felső sávban értesítésnél. ha az egyiket nyitottam, akkor egyből a feladó üzenetébe vitt ha másik ikont(ez nagyobb s volt) akkor csak az üzenetbe vitt be
2. ami most is meg van, van egy tűhegynyi piros pontom a képernyőn valahol a jobb alsó sarok felé. csak annyiban zavaró, csak azt hiszem mindig van ott valami piros piszok, de nem az sajna, remélem nem lesz több ilyen rajta mert akkor visszamegy.
szerintem ez egy nagyon sikerült sony teló, az összes eddig megjelent közzül, itt olvasva a fórumot is itt van a legkevesebb negatív vélemény.
remélem ez is kitart 2 és fél évig mint az S-em.
-
palipi
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #1400 üzenetére
köszi! de a Z3C-nál nem fontos mikori heti kiadás, esetleg melyik héttől javítottak valamit? Mondom ez az S-nél fontos volt akkoriban.
-
palipi
csendes tag
sziasztok.
a héten érkezik a Z3C-m. Azt szeretném kérdezni, hogy hogy itt számít ez a szám amit írnak a Sonykon, hogy pl 12w22. Ez állítólag valami heti gyártási vagy kiadási számot jelent. Annak idején az S-ek esetében oda kellet erre a számsorozatra figyelni, mert akkor állítólag az xyWzy szám után már nem sárgult a képernyő. vagyis nem hibás kiadások voltak. itt van ilyen? -
palipi
csendes tag
Segítséget kérnék. Z1C és Z3C láttam ma egymás mellet. Nekem jobban bejön a külsőleg Z1Compact. Az olvasottak alapján tudom, hogy a soft jobb a Z3 compactnal. Mindenképpen e két teló között szeretnék választani. Valakinek tapasztalata e két telóval kapcsolatban? Melyiket válasszam? mik a hibák s pozítivumok? Az ár nem számít.köszönöm
-
palipi
csendes tag
válasz
Quasi_modo #749 üzenetére
Mert a Z2 túl nagy nekem. Már írtam amúgy. Egy kézzel szerem kezelni a telót, nagy a zsebben, s nem fér az autóm teló tartójába sem. Nem mondtam az,t hogy nem tetszik egyáltalán, csak nem annyira mint a Z2 vagy az S.
-
palipi
csendes tag
Nekem a Z2 a legkarakteresebbnek tűnik az egész Z széria közül s legszebbnek is. Ez személyes is de akárhány ismerőst kérdeztem egyezett a véleményünk. Talán mert a Z2 nek nincs annyira lekerekírte a sarka, mert talán nagyobb, mert az oldalvonala még érdekesebb mint a Z3C nak, mert fémből van, stb. Ennyi.
-
palipi
csendes tag
válasz
micafighter #742 üzenetére
reméltem is
! De le kell már cseréljem az S-emet mert kezd akadozni néha plussz elégé megviselt az állapota, hiszen védő tokok nélkül használom már 2 és fél éve. S jelenleg csak a Z3C felel meg a legjobban az elképzeléseimnek, ha nem is tetszik annyira(nem annyira karakteres) mint az S vagy Z2.
Jó s passzoló is lehet fehér színben egyes férfiaknak, de én nem érzem hozzám illőnek -
palipi
csendes tag
válasz
Quasi_modo #739 üzenetére
Mivel egész életemben Sony-m vagy sony ericcsonom volt, így most is azt szeretnék. Oka, mert meg voltam elégedve velük. És NEM csak semmi alapján választok, mindent tesztet (más oldalét is) elolvasom+ youtube+fórumok a telókról, vagyis nem csak a sony-ikról hanem minden más telókról is ami érdekesnek tűnik nekem tájékozódom. Tehát elég alaposan átvizsgálom mielőtt vásárolnék, csak nem kezdek itt okoskodni azok alapján amiket eddig olvastam, hallotam stb, Csak azt írtam le amit már fizikálisan, konkrétan tapasztaltam.
-
palipi
csendes tag
sziasztok!Végre a kezem fogtam a kisokost. Egymás mellet láttam s fogtam feketében a Z2-őt, Z3-at, és a Z3 compactot. Szerintem a legkarakteresebb és férfiasabb a Z2. A másik kettő már nőiesebb.
Nekem xperia S-em van ezt szeretném leváltani Z3 compactra. Nem adta azt a tetszést így elsőre a mint annak idején az S-em. De mivel nincs más választás csak ez lesz. Fehérben sokkal szebbnek tűnik ( csak képekben láttam), de az még nőiesebb.
A Z2 meg Z3 -al az a bajom, hogy túl nagy nekem, nagy a zsebben, s nem fér az autóm teló tartójába sempedig mindkettő szebb mint a compact.
Nekem pl. teszik a oldalsó műanyag megoldás, ezt találom különlegesnek benne. Persze fémből is jó volna. ez szubjektív. Még olvasgatok a fórumba+ véleményeket s ha nincs túl sok negatívum akkor lassan megrendelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- Oneplus 8T 8/128 szép állapotban
- iphone Xr
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest