Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
CyberSoma #4255 üzenetére
na, az aztán bazi nagy ajándék
(#4246) Bozek: nem kell mellre szívni, elbeszéltetek egymás mellett, egy konfliktusért nem érdemes tovább lépni, lesz az máshol is
Jó lenne ha a PH!-n is lehetne szűrni a kommentelőket mint a blog.hu-n, és akkor mindenkit csak a szeretet venné körül
(#4230) fPApi: nem lehet minden nap követni a topikot, valószínű elkerültétek egymást. A héten egy percem nem volt, de már én is rootoltam volna, hogy végérvényesen kitakarítsam a system partíciót, bár így is elégedett vagyok, de mindig hajt, hogy "még mit lehet kihozni"
Olvastam, hogy volt volt egy srác .77-es ROMon, visszaflashelte WipeData nélkül az október előtti ROM-ot ami kell, rootolt (miközben persze kapott FC-ket a rendszertől), majd ráengedte az OTA frissítést. Merész, de működik
Persze vannak ennél konzervatívabb installációs lépések...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest