- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Milyen egeret válasszak?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
trialboy #18622 üzenetére
Nem lehet kapni gyári akkumulátort, csak utángyártottat, bámilyen gyártó bármit hazudjon róla. A Sony szervízben SEM tudnak gyárit szerezni. Innentől kezdve csak az a kérdés, milyen dzsunkán hegesztették és milyen alapanyagból.
Egyszer csontra merítés, plusz pár ciklus megszakítás mentes teljes feltöltés kell neki. Ha utána ratyi, akkor ennyit tud. Illetve persze egy friss telepítés mindig segít a fogyasztáson.Junior11@ nekem a lányom által szarrá nyúzott aksi is tudott 4-4,5 órát, akár két nap uptime - mal. Úgy talán inkább 3,5 óra.
Aztán egyszercsak meghalt (remélem aksi és nem alaplap).
Nem kell foglalkozni alkalmazások kiírásaival, se pro, se kontra. -
holozis_HUN
addikt
válasz
trialboy #15439 üzenetére
Szerintem az van, hogy meleg helyről hidegre mentél hirtelen (ma hideg volt eléggé) és belül lecsapódott a pára. Megpróbálhatsz egy gariztatást, gondolom az indikátorok nem áztak el. Lehet ingyen meglesz
Cűrdonhoz vidd be, ők ha jól tudom vízállíra csinálják meg. Ő a hivatalos szervíz, ők gariztatnak, mindegy, hogy tmonilos vagy független, Sony teló Sony teló. Garanciapapír + számlát vidd és esetleg a teló dobozát az összes cuccal (töltő, kábel, füles, füleshez a szilikon harangok stb)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest