- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsoul
csendes tag
válasz
Gabi 8906 #2542 üzenetére
Nekem egy Sony DR-BTN200M nfc-s wireless fejhallgatóm van hozzá, nagyon jól szól vele. Sportolás közben viszont előnyösebb számomra az agybadugós fülhallgatók, ezért megválnék tőle, ha valakit érdekelne. Korábban már dicsértem a fórumon, sokkal jobb a hangzás minősége a gyári füleshez képest. Headsetként is használható, van rajta külön hívásfogadó gomb.
-
wsoul
csendes tag
Nem mondom, hogy a gyári MH 750 füles rossz, de aki szeret zenét hallgatni, jó minőségben, annak ajánlatos lecserélni. Én egy Sony DR-BTN200 NFC-s wireless fejhallgatót vettem a telóhoz, hívásokat is lehet vele fogadni. Nagyon jó minőségben szól rajta a zene..és hangerő is van benne bőven.
-
wsoul
csendes tag
Nekem jelenleg 11%-on a kijelző idő 4 óra 35 perc, feltöltés óta 18 óra 13 percet ment. (nem stamina mód!). Az elején 100%-os feltöltés után a becsült üzemidő 1 nap felett volt, stamina módban 3-4 nap, most pedig 8 órát ír, stamina módban pedig 1 nap és 5 órát. Ennek nem értem az okát.
-
wsoul
csendes tag
Én is gondolkodtam, hogy Lg G2, Nexus 5, vagy compact legyen, mivel nem kicsi a kezem, nem lett volna semmi gondom a nagyobb telefonokkal sem, de a z1c mellett döntöttem. Egyedül a z1c-nél éreztem azt, hogy "ez egyben van", minőségi darab. Először a hátulja sem tünt fel, hogy nem üveg..más műanyag hátlapos telókhoz képest ez a telefon nem kelti bennem azt a gagyi benyomást. A lényeg: Nekem a mérete a pont elég kategória. Ennél kisebbet nem vállalnék be,de ezen még kényelmes a netezés, videózás, játékok, stb.
-
wsoul
csendes tag
A makrófelvétel manuálisan beállítható, vagy ez automatikus közeli felvételeknél? Köszönöm a válászt, válaszokat előre is!
-
wsoul
csendes tag
A hangminőséggel kapcsolatban: Negyedik napja van nálam a compact és eddigi tapasztalatom alapján a másik fél tisztán és jól hallja, amit mondok és én is jól hallom. A gyári headsettel viszont elég halkan hallom a másik felet maximum hangerőn is (ez gondolom a gyári headset sara, egy normálisabb darabbal orvosolható a helyzet szerintem).
Zenehallgatás: A gyári fülessel nekem néha recseg, a hangerővel nincs baj, összességében jól szól. Egy jobb minőségű fülessel szerintem nem lehet belekötni. Kihangosítva a telefon nem valami hangos, de ez van..engem annyira ez nem zavar.
Karcokkal kapcsolatban: Még nem tudtam hozzá fóliát szerezni, de folyamatban van. Első pillanattól kezdve bőrtokban tartom, ami pont a teleton méretéhez igazodik, pontosan ilyen: http://www.mobiltokshop.hu/galeria/nagy_kepek/26044.jpg
Eddig semmilyen karcot nem látok rajta, hátul sem! Nyilván fóliával ez még biztonságosabb lesz.Összesítve én elégedett vagyok a mobillal, vannak hibái, de melyik mobilnak nincs? Eszméletlen gyors, egyeszerûen nem tudom túlterhelni. Volt, hogy kis ablakban ment a youtube videó full hd-ben, a mini böngésző app által, közben net, mellette egyéb alkalmazások is megnyitva és meg sem kottyant neki. Venni kell hozzá fóliát, egy jó minőségű fülest és orvosolva vannak a fent említett problémák. Javítsatok ki, ha tévedek..szerintem tudatosan nem dobnak a piacra minden szempontból tökéletes mobilt, mert ha ezt megtennék, ki venné meg a következő szériákat? Ez tudatosan működik szerintem. Egy kicsi pluszt mindig raknak az új termékekbe, mellette vannak hiányosságok, amivel egyrészt költséget takarítanak meg és persze lehetőséget teremtenek arra, hogy a következő termékükre még nagyobb kereslet legyen, hiszen ez a cél, hogy évről évre nagyobb profitot termeljenek.
-
wsoul
csendes tag
Éppen fólia rendelés előtt állok e remek készülékhez, de elakadtam az ebayen (első próbálkozásom)! Aki jártasabb az ebay-en való vásárlás menetével, az megtenné, hogy rám írna privátban? Előre is köszönöm!
-
wsoul
csendes tag
Tegnap óta vagyok a tulajdonosa a compact-nak és nagyon elégedett vagyok vele. Viszont lenne 2 kérdésem. Hol találok olyan oldalt ahol rendelhetek a telóra fóliát előre (lehetőleg matt)+ hátlapra is? Ha lehet, küldjetek légyszíves pár linket, mert nem nagyon találok ilyet.
A másik kérdés: Korábban hallottam, talán a Z1 esetében, hogy folyamatosan megy a youtube videó a háttérben úgy, hogy közben mást csinálsz (email, sms, vagy bármi..) Ez hogyan lehetséges? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest