Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
oliwire #44672 üzenetére
A célom az volt most, hogy különösebb rendszerbe piszkálás nélkül is jól működő telefonom legyen.
Sokan vágyunk erre, habár van aki kifejezetten szeret mókolgatni
nekem talán az a szerencsém, hogy nem használok memóriazabáló alkalmazásokat, így a gyári rendszer is teljesen megfelel.Az örökös frissítgetések, foltozgatások egy custom romnál, a váratlan hibák, leállások, nekem nem nyerők.
-
Nimda
addikt
Vajon mekkora lehet a bekapcsológomb élettartama, ha naponta kb. 30x oldjuk fel vele a képernyőzárat?
Kár, hogy a hangerőgombokkal nem lehet feloldani, mert így félő, hogy nem húzza évekig.Valaki vitte már szervízbe bekapcsológomb cserére?
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #42093 üzenetére
nem, az sp nem gyenge. csak aránytalanul van beosztva a belseje. az 1gb ramba nem fér bele az adreno 320 által betölteni kívánt videoanyag a többi cuccal együtt (és ekkor feltételezem, hogy különböző méretű ramoknál arányosan változik a leválasztott videómemória). magyarul túl erős a videóchip.
Atyaisten
én besírok a hozzászólásaidon
-
Nimda
addikt
válasz
bagyusz #41591 üzenetére
Én próbáltam, de semmilyen változást nem tapasztaltam, vagy csak öreg vagyok én már ehhez
Darvinya: Ezeknél a soroknál található meg az RX1,2 DV:
speaker ANC headset
ANC headset
voice ANC headset
SPDIF ANC headset
SPDIF speaker headset
SPDIF speaker ANC headset
PROXY Rx speaker ANC headset
PROXY Rx ANC headset
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #40994 üzenetére
Ha igaz is az összeg, ezek csak klónok, azért ilyen olcsó.
-
Nimda
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #40166 üzenetére
Szvsz nem a rendszer miatt esik egy telefon ára, hanem a hardver elavulása miatt (vagy kifutó típus), illetve a túlkínálat is beleszólhat.A felhasználók nagy részét nem érdekli az android verzió, 4.3 vs 4.4 van akinek ez semmit nem mond, vagy nem szempont, hiszen mindkettő "naprakésznek" mondható.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #38984 üzenetére
Te visszaolvasod amit írsz? én nem tudom kibogozni
-
Nimda
addikt
válasz
David_DD #38330 üzenetére
A legújabb album+music+video
-
Nimda
addikt
Akinek esetleg kell a Telekomos 207-es ftf
-
Nimda
addikt
válasz
#12634880 #37781 üzenetére
Ha csak a kernelt tesszük fel, akkor nem változik semmi? úgyértem, minden marad a régiben, csak a változtatások lépnek életbe? ez végül is olyan mintha csak ráfrissítenénk reset nélkül?
Lényegében akkor felesleges várni a hivatalos szolgáltatóira, mert lényegében ugyanazt kapnánk?Bocsi, még sosem flasheltem kernelt önmagában, ezért kérdezősködöm.
-
Nimda
addikt
válasz
oliwire #37613 üzenetére
Használj CM browsert, nagyon gyors, letisztult.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #37527 üzenetére
Jézusom miféle eszmefuttatások vannak itt kéremszépen
Ami leginkább elterjedt, az a matrica vagy a csavarfej festéklakkozása, de telefonoknál ez utóbbival még nem találkoztam, a gyárban és a szervízben nem pöcsölnek ilyen megoldásokkal.
Aki pedig szeretné óvatosan szétszedni a telóját, a csavarok megkímélése érdekében, az használjon egy pici darab papírzsebkendőt a csavar és a csavarhúzó között, vagy kemény műanyag csavarhúzót.Valamint megfelelő méretű és szabványos szerszámokat. -
Nimda
addikt
Az olcsóság jegyében dolgoznak, a magyar szervízek erről híresek sajnos.A cég ahol dolgozom, jópár telefonmárka megfordult már, mint hivatalos szervíz, de 1-2 évnél sosem húzták tovább.Ebben nem csak a marketing a hibás, hanem az alkalmazottak képzetlensége is szerepet játszik.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #36850 üzenetére
Ezt ugye csak viccnek szántad?
max.a háttérkép(ek) fog megváltozni
-
Nimda
addikt
válasz
planbmokus #36691 üzenetére
Én ismertem az előzményeket, nem nekem kellett volna linkelned.
-
Nimda
addikt
válasz
darvinya #36684 üzenetére
Nimda meg hülyeséget írt.
pl: töltés közben elérheti a 1.5A-t is, és ekkora részen csúnya égést tud okozni a rövidzárlat.Aha és itt miről is volt szó? Ismered az előzményeket?
Segítek:
1.Itt nem volt szó töltésről
2.Beázott telefon nem fog "megsülni", mert kicsi a feszkó/áramerősség
3.Nincs egyértelmű kiindulási pont, márpedig beázásnál ez látszódna (indikátorok épek) -
Nimda
addikt
válasz
planbmokus #36672 üzenetére
Ez szvsz alkatrész, vagy rétegzárlat miatt füstölt el.A víz vagy a nedvesség nem okozhat ebben az esetben égési sérülést, mert itt ahhoz túl kis feszültségek vannak jelen.Jól látszik a fotón, hogy kapirgálták a kormos felületet és van egy szabályos elszineződés is, ami szintén egy vagy több alkatrész pillanatnyi felhevüléséből ered.Téged szimplán hülyének néznek.
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
Jelenleg melyik romnak a legjobb a memóriakezelése?A gyári 205 még mindíg vérszegény, gyakran kilépked az appokból.
-
Nimda
addikt
válasz
alansmithee #36399 üzenetére
Az élet egy bizonyos kor után már nem ad, hanem elvesz
-
Nimda
addikt
válasz
alansmithee #36395 üzenetére
ennél egyszerűbben nem is lehetne
na én ezért maradok gyárin.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #36088 üzenetére
Miben érezni változást, a gyári beállításhoz képest?
Mondjuk én nem találtam ezt a init.qcom.post_boot.sh filét.Kivették volna?
-
Nimda
addikt
Érdemes még a memóriakezelésen változtatni gyári rendszeren, ahogy arról korábban szó volt?
-
-
Nimda
addikt
Mit kell ahhoz tennem, hogy a "nem gyári" témák teljes értékűek legyenek?Gondolok itt arra, hogy minden megváltozzon framework szinten.
Gyári rom rootolva, cwm nélkül.
-
Nimda
addikt
Gyári romot használsz?
Én ezt nem érteni:
IF YOU HAVE ALLREADY Google Keyboard installed, then UNINSTALL IT!!!
ALSO delete Google Keyboard (LatinIMEGoogle) from /system/app if present.INSTALL APK: (ALSO FOR NON-ROOT USER'S)Ha nincs root, hogy távolítom el az alap billentyűzetet?
Megoldva, félreértelmeztem.
-
Nimda
addikt
válasz
#40935168 #34874 üzenetére
Az SP hozzáképest egy iparihulladék tetű. Soha többet nem lesz Sony-m.
Jópár telefon járt már a kezemben, de tetűnek semmiképpen sem mondanám az SP-t.A probléma a te telefonoddal lehet.Márpedig hibátlan készülékeket gyártó cég nincs ugye...
Összehasonlítani egy S4-el meg badarság, abban jóval erősebb hardver csücsül (kivéve GPU) -
Nimda
addikt
Elsősorban a hardver miatt, optimalizáltabb SoC, a kevesebb RAM érezhetően nem hátrány, a kijelző mellékes, a felbontás és a PPI teljesen rendben van, szeretem a xperia UI-t, jobb az energiagazdálkodás, masszívabb kialakítás, gyorsabb GPS, stabilabb WIFI...ennyi jut hirtelen az eszembe.
-
Nimda
addikt
Mindenki rakja fel a gyári 205-öst, az a legtutibb
Amúgy tegnap rootoltam és töröltem minden felesleges alkalmazást, kicsit mélyebbre is nyúltam a dolgoknak, de egy idő után annyira feleslegesnek éreztem, nem lett annyival jobb, mint amennyivel megérné rootolni.Nyilván, ha az ember nincs megelégedve a gyári kinézettel, vagy több extrára vágyik, akkor talán megéri custom romot használni, de a gyári akkor is gyári marad.
Talán a kamerával kezdhetnének még valamit, driver vagy szoftver szinten.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #34244 üzenetére
Ez a sárgásodás, újraindulás, a memóriakezeléssel lehet összefüggésben?
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #34113 üzenetére
Nekem az ilyen elsárgulás, elhalványulás után mindíg újraindul
amióta megvettem, 3x fordult elő.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #34087 üzenetére
Az milyen?
-
Nimda
addikt
válasz
Gaberiellb #33880 üzenetére
Én egy Sennheiser CX-150, 16ohm-os és megfelelő a hangerő.Igaz a fejem nem szakad le tőle, de sok függ az impedanciától is.
-
Nimda
addikt
válasz
latyika1994 #33818 üzenetére
Ez valóban durva, hogy szinte minden tiltva és ennyit merül.Most nem linkelem, de nálam 3%-ot merült tegnap éjféltől ma 11h-ig készenlétben.Ha nem javul meg a 3G-re váltástól, akkor én csak az akksira tudok gondolni.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #33795 üzenetére
...és blakey: igazatok van, megnéztem pár videót a hibáról és az teljesen más intenzitású.Az enyém jóval gyorsabban vibrál és az egész képernyőt érinti.Mindegy, kikapcsolom az auto szabályozást.
-
Nimda
addikt
válasz
oliwire #33781 üzenetére
Sajnos nem, a nappali világosság mellett vettem észre.Szakaszosan vibrált, nem állandóan, amíg ki nem kapcsoltam az auto szabályozást.Valami a szenzorral lehet, illetve az azt vezérlő szoftverrel.Lehet a 7-es panellel szerelt készülékekkel nem nagyon foglalkoztak
raziel01 igen, igazából nem is szerettem az auto beállítást, együtt lehet élni nélküle.
-
Nimda
addikt
Ma vettem észre, hogy néha vibrál a képernyő.Gondolom ez az a hiba, ami sok készüléket érintett.Ezt nem igazán értem, hogy miért, hiszen elvileg javították.Viszont ha kikapcsolom az auto fényerőszabályozást, akkor rendbejön nem vibrál.A javítás sajnos nem mindenkinél hozott érdemi változást, ahogy olvasom...
-
Nimda
addikt
válasz
latyika1994 #33722 üzenetére
Én azt javaslom, este 100%-ról indulj, így tisztább képet kapsz, hogy mennyire merül készenlétben.
-
Nimda
addikt
válasz
latyika1994 #33719 üzenetére
Jól tetted, kiváncsi leszek én is
bár nekem teljesen gyári fut, még rootot sem látott a telóm.
(#33722) ezt csak úgy megjegyeztem
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #33711 üzenetére
Ráadásul kétszer is írtam
igazából nem zavar, nem vagyok bejelentkezve, így nincs jelen a taskban, de igazad van, letiltottam
latyika1994 a régebbi telóimnál nekem az volt a módszerem, hogy amint fagyasztottam vagy töröltem az alkalmazásokat + dalvik, utána töröltem az ezt végrehajtó programot is, pl.én a TB-t használtam.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #33707 üzenetére
Inkább leírom, hogy nálam mik vannak telepítve:
-Időkép
-TCommander
-WhatsApp
-Wave (ez egy élő háttérkép)
-album, walkman, moviesés az alap google alkalmazások, gmail, youtube, hangouts, térkép, hangouts és ennyi.A többi szemét tiltva van.
Bocsi ezt latyika1994-nak szántam.
-
Nimda
addikt
válasz
latyika1994 #33703 üzenetére
Nézd meg a futó alkalmazásokat, mi megy a háttérben.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #33650 üzenetére
Úgynézki segített, sokkal smoothabb.
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #33645 üzenetére
Igen, közben újraflasheltem de most flashtool-al.Még csak most tér magához
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest