- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
én visszaolvastam, most ébredtem épp, és ujjaztam lefelé a telefonban, csak hümmögtem, meg tovább, aha, tovább, jaja, tovább, aztán egyszercsak hoppá volt. Örülök neki, engem ingazából érdekelnek a sony google playről tölthető szarjai, olyan mint motiongraph meg van még egy kamerás alkalmazás, ami nem kompatibilis a gépemmel. Így se tuti, de hátha. Meg érdekel a real racing 3 is csak teszt szintjén, érdekel a Sony ajánlataiból a rockstar pinball. Ezért lenne jó a 4.3-as android verzió.
Elértem a mobilnet adatkorlátot végre, és nem tudok speedtesten mérni, hogy mennyire csökkent. Át kell állítanom valamit? Vodafone-os vagyok /nem ausztrál/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Ukrajnai háború
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Baldur's Gate 3
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Új FULL HD webkamera + Számla
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest