Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Foo

tag

azért valljuk be a pc-s portnak és magának a játéknak is van néhány hibája. a graf szép, de néha élvezhetetlenül belassul (corei7@920/gtx580/6GB_RAM, 720p-ben minden max.)
    a menüt szokni kell, arra például még mindig nem jöttem rá, hogy hol lehet elmenteni a játékállást, bár ez biztosan az én bénaságom. :D
    itt-ott szinte már giccses, csicsás a játék, de ez szerencsére nem konstans jellemző, a pontozó képernyőt leszámítva.
    egyet kell értenem a cikkben leírtakkal, mely szerint a 3D-s pályákon sokszor követhetetlen az akció, gyakorlatilag végigszáguldhatsz a karakterrel minden nagyobb nehézség nélkül. ezt tetézi, hogy a különböző "rugók", trambulinok" is csak boostolják az egyébként is pörgős játékmenetet. ellenben kevés olyan pályaelemmel találkozni, ami mondjuk lassításra késztetne, esetleg felfedezésre. én kontrollerrel játszom, bár ez egyáltalán nem jelent könnyebbséget az irányítást illetően.
    a 2D-s stage-ek több játékidőt adnak és talán a nosztalgia miatt is sokkal élvezetesebbek, jah és a zenéi is sokkal kedvesebbek számomra. "régi" Sonic rajongóknak kötelező, ha másért nem a 2D miatt!

Új hozzászólás Aktív témák