- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Észrevenni hibákat jóval egyszerűbb mint kijavítani, nem? A sok buggal, melyek az eddigi játékaikban mind jelen voltak, nyilván ők is találkoztak, ki sem lehetett őket kerülni. A magyarázat mindössze annyi, hogy a City Interactive-nál közel sem tökéletes programozók dolgoznak, amihez némi trehányság is hozzájárul, főleg arra nézve, hogy még egy nyamvadt trailerben is maradnak hibák. A CE3 megvétele pedig egy szimpla reklámfogás a cég részéről, de ennek semmi köze a játék minőségéhez, amit legjobb példaként e motor anyajátékának középszerűsége bizonyít.
-
Chapel
addikt
Amit sosem értek, hogy erre vannak az alfa/béta stb. teszterek. A cég érdeke a a minnél nagyobb példányszám eladása, fel nem fogom hogy senki nincs aki azt mondaná hogy "héé ez így nem jó!"
Tessék, megnéztük 10-15-en, jó magam viszonylag sokat játszom (bár korral változik) és egyből kiszúrtuk a hibákat. Nem, nem kicsiket, hanem ordas nagyokat.
Arról nem beszélve hogy ez nem egy akármelyik fps, itt nem kell egy valag fegyvert megcsinálni stb. Itt 99% sniperkedünk, tehát arra az egyre kéne energiát fordítani.Megveszik a CE3-at és erre megint egy b kategóriás game lesz belőle, komolyan mondom nem értem én ezt a kiadót.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Atyaég tényleg. De a karakterek általánosan nem valami jól kidolgozottak. Pedig bíztam benne, hogy most alkotnak valamit, de nem.
Mindegy marad a Mesterlövész.
Amúgy amit a motor tud, azt hozza a City ... azzal van gond, amit hozzá kell tenni, hogy ebből tényleg legyen is valami.Így sajnos nem volt sok értelme a licencnek.
-
mikej95
aktív tag
Hát, ha végre meg tudják oldani, hogy az emberek kezében maradjon a fegyver és az ellenségeink nem a Sentinel forgatásáról szabadultak legyenek min, egy jó játék várható.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nekem a gagyi mellett az elcsépelt is beugrott, mint jelző, így sok-sok évvel a sniper elite után. Ez annak a ghost warrioirnak a második része, amit 18 perc után töröltem a gépről (:
Valamint történet: megvárja a hős, hogy lelőjék az áldozatokat. Legalább a játékban lehetne némi pozitív heroizmos, ha már az életben nincs ilyen, nem?
más: kétszer csap bele ugyanabba a házba ugyanaz a rakéta, úgyanúgy. Hivatalos trailer. Grat. (:
-
jocek91
aktív tag
Egy kis gameplay [link].
-
Bcy+
tag
Ajajj lehet hogy a City is CoD -ot akar csinálni ?? ..
-
balcsy
aktív tag
Annyira vártam már hogy egy játékot az én szülinapomon adjanak ki. Hát ez nap is eljött. Mondjuk kicsit tökön rúgtak azzal hogy egy City-s játékot adnak ki ekkor.
-
Chapel
addikt
Klasszikus City Interactive szint, adott a Cryengine 3 és még egy 2 perces trailerben sem tudnak meggyőzni hogy érdekel. Még ezek is gagyik, hihetetlen...
-
Normi™
őstag
Nem tudom mennyien játszanak majd vele azok közül akik megélték a délszláv háborút,hogy valóban olyan jó játéknak tartják-e majd.Ismét egy gyöngyszeme a tapintatos világunknak,itt(sarajevoban) "csak" egy 8ezres tömegsír volt.
-
Xaels
félisten
47mp-nél rendesen megvakarja a csávó a tökeit
Azért vicces, hogy képesek kiadni egy "trailert" is amiben ilyen szembetűnő bug van. Ezeknek talán N64-re kéne mennie mert hiába kapnak egy jó motort, nem tudnak vele mit kezdeni.
-
Jakesz
addikt
Durván 1 évet csúsztattak az eredeti megjelenés óta és még az sincs garantálva, hogy ez a végleges dátum. Reméljük, hogy ez azért van, mert a City Interactive most tényleg annyit csiszol a játékon, amennyit csak bír és jobb lesz mint az 1. rész, amit sajnos a technikai bakik alaposan lehúztak.
-
Daniford
tag
Így elsőre nem érzem azt, hogy : "ÚÚúú de játszanék vele...!"
-
Jani18
aktív tag
Az elsőtől remélem jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest