- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Ne kezdj el személyeskedni!
Mese nincs, rosszabb akksi idő, altatás alatt is durván merülnek, szarabb mínőségű kijelző... érintő kijelző is sokkal pontatlanabb - ezek tények!
Többet próbáltam...
Ki lehet fogni olyat ami jobb az átlagnál, de nem jellemző. Akkor már inkább egy Waytek vagy valami ismertebb gyártó. -
smkb
őstag
"Mi az h használni is akarja?"
"Valóban megbuheráltam, 2 letöltött programba és 5 percbe került rootolni. Big deal."
Erről van szó....a vásárlók 99%-a marhára nem akar semmit rootolgatni (főleg, hogy azt sem tudják mi az, meg általában gariba is fáj)... nem a vásárló feladata, hogy egy eszköz használhatóvá váljon, hanem a gyártóé. Ezért is, ezek kütyübuziknak valók, akik hajlandók elb@szkódni egy ilyennel.
Amúgy meg azért lett 33.000 mert átcsúszott vámon, áfán... ha ezeket is beleszámolod, akkor nem akkora deal ám egy ilyen soha többé szoftvertámogatást nem kapó eszköz...
-
GIJoe
addikt
ö épp ezt akartam írni hogy root, aztán Ubuntu... (részemről)
Viszont Boky, ha tényleg írsz majd cikket egy fogyasztási grafikont lehetne majd kérni ?Én speciel Mini PC UG802 Rockchip 3066-t is vennék és fejlesztenék rá, csak kérdés beleférne e az elképzeld rendszerembe, v inkább Allwinner A10?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest