Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah én ezeket a demokat feladom.... Multkor se tudtam leszedni normálisan mert crc. Most megint az a ludas. Leszedem, lejön 100% és telepítésnél CRC.
/ja off/
-
Zsoo80
tag
válasz
ez_meg_emaz #1 üzenetére
köszi, mindjárt lerántom!
-
ez_meg_emaz
őstag
Megy valakinek?
Leszedtem, felrakta, aztán feltette a dx9-et is, acrobat reader-t nem kértem. Aztán az exe futott, tálcán ott a telepítő ablak, de megjeleníteni nem lehet. Proc felét zabálja amikor már rég nem telepít semmit csak áll az egész. Vártam hátha jön vmi finished ablak de nem jött. Erre gondoltam ugyis feltette már bezárom akkor. Leállítottam, indítanám a demot és "az alkalmazás inicializálása nem megfelelő" error.
WTF? -
ez_meg_emaz
őstag
Filefrontról gyorsabban jön.
Lehet emiatt a hsz miatt majd belassul.Bár kétlem hogy phról(gamepod) annyian le akarnák szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest