Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah én ezeket a demokat feladom.... Multkor se tudtam leszedni normálisan mert crc. Most megint az a ludas. Leszedem, lejön 100% és telepítésnél CRC.
/ja off/
-
Zsoo80
tag
válasz
ez_meg_emaz #1 üzenetére
köszi, mindjárt lerántom!
-
ez_meg_emaz
őstag
Megy valakinek?
Leszedtem, felrakta, aztán feltette a dx9-et is, acrobat reader-t nem kértem. Aztán az exe futott, tálcán ott a telepítő ablak, de megjeleníteni nem lehet. Proc felét zabálja amikor már rég nem telepít semmit csak áll az egész. Vártam hátha jön vmi finished ablak de nem jött. Erre gondoltam ugyis feltette már bezárom akkor. Leállítottam, indítanám a demot és "az alkalmazás inicializálása nem megfelelő" error.
WTF? -
ez_meg_emaz
őstag
Filefrontról gyorsabban jön.
Lehet emiatt a hsz miatt majd belassul.Bár kétlem hogy phról(gamepod) annyian le akarnák szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest