Új hozzászólás Aktív témák
-
brabus
csendes tag
Néhány észrevétel a teszthez. Lassan egy éve nekem is Philips TV-m van, a menü rendszere szinte ugyan az mint ennek a Sharp-nak. Én nem tartom bonyolultnak de még nehezen átláthatónak sem. Az EPG-ben sincsen semmi bonyolult. Bár nem tudom, hogy itt hogy működik. Amúgy pedig ha 1x be van állítva a TV akkor már nem nagyon kell a menüben bolyongani.
Azt meg végképp nem értem, hogy ha a Sharp iderakta ezt a tényleg csúnya távvezérlőt, akkor azért miért a Philips a hibás?
Még valami: a Philips azért letett már annyit az asztalra, hogy az együttműködés csak hasznára válhat a Sharp-nak.
Még annyit, hogy jó vétel volt a Philips, Samut biztos nem vennék. De hát amikor a vásárlás során egymás mellé tették a Philipset és egy Samut, el is dőlt a kérdés. Pedig az eladó minden áron a Samut akarta rám sózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest