- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Az új rész címe a Shadow Warrior Forever lesz?

-
Chapel
addikt
Egyből beugrottak az emlékek és a főszereplő hangja most is a fülemben cseng, imádtam, bár főleg azt visszaadni nem lehet, de jó lenne már egy jobbféle fekete humoros aprítás

orichalcos: Bocs hogy itt, de nem tudod mi lett azzal 16.-ai nagy bejelentéssel GTAV körül? Semmi hír azóta sem...

-
Low Noise
senior tag
Feljegyeztem ezt is és az Alien Rage-t is remélem jók lesznek.
-
A japán túlvilág elleni harc késsel, karddal, lőfegyverrel és mágiával.maga a játékstílus lehet hogy különbözik, az alapgondolat hasonló.
a képek alapján lesz hasonlóság közöttük. csak jól legyen megcsinálva aza lényeg :toturi . bármilyen hihetetlen van hasonlóság SZERINTEM a két játék között a z ironikus részére inkább nem reagálok. köszi.
-
Vinyard#
aktív tag
A DMC egy hack and slash-nek tűnik nekem (bár én nem játszottam vele), ez meg egy hagyományos FPS. A kaszabolás összesen annyi benne, hogy a mondjuk kés, vagy láncfűrész helyett kard a legalapabb fegyver.
Amúgy ezt kifejezetten várom! Szerintem anno én sem vittem végig, elég kis borsó voltam még, amikor ez a játék ment, de emlékszem, hogy sokáig kerestem ezt a játékot, mert nem emlékeztem a címére, csak arra, hogy imádtam vele játszani.

-
mephi666
nagyúr
na ez még jó is lehet
szerintem soha nem játszottam végig a régit, de időnként elővettem anno és elszórakozgattam vele -
Biztos jó kis kaszabolós game lesz, a la DMC . várós

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a képek alapján lesz hasonlóság közöttük. csak jól legyen megcsinálva aza lényeg :
szerintem soha nem játszottam végig a régit, de időnként elővettem anno és elszórakozgattam vele