Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Az új rész címe a Shadow Warrior Forever lesz?

-
Chapel
addikt
Egyből beugrottak az emlékek és a főszereplő hangja most is a fülemben cseng, imádtam, bár főleg azt visszaadni nem lehet, de jó lenne már egy jobbféle fekete humoros aprítás

orichalcos: Bocs hogy itt, de nem tudod mi lett azzal 16.-ai nagy bejelentéssel GTAV körül? Semmi hír azóta sem...

-
Low Noise
senior tag
Feljegyeztem ezt is és az Alien Rage-t is remélem jók lesznek.
-
A japán túlvilág elleni harc késsel, karddal, lőfegyverrel és mágiával.maga a játékstílus lehet hogy különbözik, az alapgondolat hasonló.
a képek alapján lesz hasonlóság közöttük. csak jól legyen megcsinálva aza lényeg :toturi . bármilyen hihetetlen van hasonlóság SZERINTEM a két játék között a z ironikus részére inkább nem reagálok. köszi.
-
Vinyard#
aktív tag
A DMC egy hack and slash-nek tűnik nekem (bár én nem játszottam vele), ez meg egy hagyományos FPS. A kaszabolás összesen annyi benne, hogy a mondjuk kés, vagy láncfűrész helyett kard a legalapabb fegyver.
Amúgy ezt kifejezetten várom! Szerintem anno én sem vittem végig, elég kis borsó voltam még, amikor ez a játék ment, de emlékszem, hogy sokáig kerestem ezt a játékot, mert nem emlékeztem a címére, csak arra, hogy imádtam vele játszani.

-
mephi666
nagyúr
na ez még jó is lehet
szerintem soha nem játszottam végig a régit, de időnként elővettem anno és elszórakozgattam vele -
Biztos jó kis kaszabolós game lesz, a la DMC . várós

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a képek alapján lesz hasonlóság közöttük. csak jól legyen megcsinálva aza lényeg :
szerintem soha nem játszottam végig a régit, de időnként elővettem anno és elszórakozgattam vele