Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Jó, de látni látsz.
Montech
--------------- Az egyik fejjel lefele van.SilverStone (ennyi látszik, belőle, de egyezik a kettő)
A SiverStone küldött mintát a laborba, saját száma van. A Montech nem küldött, azt mondja már lemérték és az övék azonos a CWT-vel.
Ha megnézed a táblázatban, a hatásfoka is megegyezik mindenhol. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Erről a linkről nekem nem jött le semmi, és a CLEAResulton sem találtam meg a tápot. A Montech matricán látom a CWT-t, de a SilverStone-én nem.
"És a 80+ oldalán klónozva van a minősítője a CWT-nek és a Montech-nek. ID number ****.1
A .1 a klón. (olcsóbb a plecsni)"
Ez nem tudom, hogy mit jelent, de elhiszem. -
MMIX
addikt
Már adtam, ott van a linkben MONTECH CENTURY MINI, www.wolflsi.pixnet.net
Címke, doboz, belső képek. Meg a SilverStone képei.
És a 80+ oldalán klónozva van a minősítője a CWT-nek és a Montech-nek. ID number ****.1
A .1 a klón. (olcsóbb a plecsni) -
MMIX
addikt
Seasonic SGX-750 SFX
Seasonic FOCUS SPX-750
Seasonic SFX-L lesz Titanium.
SilverStone van fanless SFX-L 450W
SFX-ben nem lesz nagyobb talán soha.
Cooler Master V SFX 1000+Watt és Project FanlessHa 750W+ SFX (lehet normál házra is gondoltak, akkor a vezeték lesz a rövid, egy új táp rablóára lesz)
Vagy nem fér rá a csatlakozó mennyiség, vagy ha, minden kábelt használsz, nem férsz be a miniházba. -
törölt tag
-
MMIX
addikt
Rövid a jótállási idő és drága a SilverStone márka.
A minősége jó, nem az a gond. Ár/érték. -
törölt tag
Silverstone Gold és Platinum SFX tápokban érdemes nézni a belsőt, vagy ezek úgyis korrekt megépítésűek, és meg lehet bízni a brandben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A szóban forgó modell a 2020-as esztendő utolsó negyedévében piacra dobott SX750 Platinum némileg szerényebb testvéreként mutatkozik be.
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest