Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
Jaja, ezt néztem én is, hogy voltak képesek egy mezei jack-dugót úgy elszabványtalanítani, hogy már ahhoz is átalakító kelljen
.
Egyébként műbőr és műbőr között is óriási különbségek vannak, akár még ugyanattól a gyártótól is. Van két fülesem ugyanattól a cégtől, otthonra a komolyabbat, melóhelyre az olcsóbbat vettem. Namost a melóhelyin a műbőr sokkal keményebb, dörzsöli a bőrt, kb úgy néztem ki mint aki állandóan hazudik és vöröslő fülekkel meg égő fejbőrrel jár. Berágtam és rátettem az otthoni füles pótszivacsait, és láss csodát elmúlt... Persze lehet tőlük rendelni utánpótot mindkettőből és ahogy láttam nincs túl nagy árkülönbség csak a típusszám más...
-
Petyás
tag
Platformfüggetlen headset (fejhallgató).
Na ez a beszarás. Fejhallgató 3,5mm-es esetleg 6,3mm-es jack csatlakozóval van szerelve. Inkább a gyártóknak kéne ehhez az ősi szabványhoz csatlakozni, nem új hülyeségeket (USB, speciális csatlakozó, stb...) kitalálni. -
JanR
addikt
Na erre mondom azt, hogy: KELL!
-
leslieke
Jómunkásember
Tetszetős füles lett.
-
banhammer
veterán
Kár, hogy a mikrofon nem lecsatolható.
-
-
hemaka
nagyúr
Nekem pont ellenkező tapasztalatom van.
Beizzad az ember bőre és irritálja(idegesíti), egy idő után megkeményedik a műbőr, berepedezik(törik), elég undorító tud lenni. Szegény fülest nem is használtam már egy jó ideje emiatt. (RP-DH1200)A játékokat tessék felsorolni amik a promóban szerepelnek, milyen kockák járnak ide?
-
Az ilyen reklámok tetszenek!
-
törölt tag
36+ ezerbe nem fér bele egy fityfiritty pár centis vékony disznóbőr borítás? Vajon mekkora összeg lehet, főleg nagy tételben? 200 Ft? Lehet, hogy sokat mondtam..
-
bencekemence
csendes tag
Számomra pedig a műbőr használhatatlan. Pattogzik egy idő után, izzadhat benne az ember füle, kényelmetlen, sz*r az egész. AKG K701/K242 párnai egyszerűen zseniálisak. Ha véletlenül valami történne, cserélhetőek is.
Higiéniát sem értem. Ha rendszeresen tisztálkodsz és nem disznóólban élsz, semmi baja nem lesz a párnának. Az viszont igaz, hogy ha asztalon tartod csak úgy, akkor az asztalon lévő "koszokat" felszedheti. Nekem tartóm van, nem szed fel semmit.
Egyedül az utcai használatra is tervezett, könnyű füleseknél tudom elképzelni a műbőr anyag használatát, mert ott aztán egy szövet párnára sok kosz rakodhat.
Mivel a legtöbb gyártó összevissza csinál műbőr/szövet füleseket, így mindenki megtalálja a maga számítását
PC155 óta a legtöbb gémerfülese mindenre alkalmas, mikrofonjai sem hagynak maguk utána kívánni valót. -
DEJVID
őstag
Annak, hogy nyitott vagy zárt, semmi köze a kényelemhez.
-
M0RGI
őstag
Még jó hogy lehet kapni...
-
vivanto
tag
Val'szeg hülye kérdés, de se az x360, se PS3 nem használható szabvány jack dugóval, vagy minimum egy hdmi/jack és/vagy RCA/jack adapterrel? Akárhogy is, elég kreténségnek tűnik, egy ilyen adapter meg nincs 20$, pláne hogy egy modern tv alapból tartalmazza.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szövetpárnás fejhallgatók nem jönnek be nekem. Szerintem a műbőr sokkal tartósabb és higiénikusabb.
-
callmeakos
veterán
Jól néz ám ki. A minőséggel szokásos módon tuti nem lesz gond. Az ár pedig a jól megszokott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Windows 11
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest