Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Na akkor ezt megint nem értem.
Van egy vaskos dög. Jó Ütésáló, cseppálló, porálló. Jó. De nem fért volna ebbe a téglába eg ykicsit több nafta? Mert a tabletek pont azért "csak" annyit tudnak amennyit, mert kicsi a hely, bajos a melegdés, stb. De ez? van hely benne bőven, még hűtőbordáknak is. Vagy mit csináltak, kifújták purhabbal a belsejét?
Egyszerűen marketingszagú maszlag amit belenyelnek a cégek, mert a beszerzési osztályon rózsaszíninges menedzserek ülnek. Szerintem gáz. -
Gusztáv
addikt
Ilyen felhasználásnál még mindig a Windows CE-t eszközök vannak túlsúlyban, és nem is igazán látom itt milyen előnye van az androidnak. Mondjuk lehet munkaidőben Angry Birds-özni
.
-
PrinczA
őstag
Ilyen kabátot nem lehet venni a Nexus S-re?
-
vanhalen
senior tag
aztak**v@ miez?
Láttátok milyen vastag vazze?
Lassú is? Mégjobb hehehe
-
foxxmotor
tag
Szerintem pont ilyen körülményekre valók a tabletek. Másra úgyse nagyon jók. Ebben a szegmensben viszon el tudnám képzelni.
-
raper
senior tag
Azért a korszerűbb belső sem válna hátrányára.
-
nicu71
addikt
hát robusztus egy darab,az biztos,beleillik egy indusztriális környezetbe!
-
Dilikutya
félisten
Az alsót szerintem Gordon Freeman hagyta el
.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A GPS nem lenne alapkövetelmény?
Jó vaskos darab, gondolom méretes akksi lesz benne. Viszont a képátló, háát... Már inkább telefon, mint tablet méretű.
-
Kíváncsi vagyok milyen SoC ez, ami 806MHz-en ketyeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest