Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Komplikato #100 üzenetére
ezt nem ismertem
ár ezeknél a legkisebb baj
a nagyobb az, hogy nem lehet némára/nagyon halkra megcsinálni ilyen térfogatban
hajszárító/porszívó meg már van itthon ( : ezzel én így vagyok
tehát sajnos bárhogy járjuk körbe, legalább egy ponton elvérzik a series s/x-hez képest azonos tulajdonságokkal bíró pc - még akkor is, ha az árát figyelmen kívül hagyjuk -
de alma-körte, mindkettőben van fantázia, új xboxokat viszont nagyon eltalálták, ilyennek kell lennie egy konzolnak - a ps5 meg förmedvény, de az szubjektív -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Kansas
addikt
válasz Komplikato #100 üzenetére
És a CPU meg a ház árából már meg is van egy Series X... A VGA-éból egy másik, gyanítom a többi alkatrészéből meg a harmadik...
Ráadásul nem is tűnik halkabbnak a konzolnál.
Amúgy nem rossz, nekem tetszik, bár jobban szeretem a zártabb házakat, még ha ott kell is légtér a rendes hűtéshez(pl. Bitfenix Prodigy). De dögöljek meg, nekem tetszik az Intel NUC 8/9 is... csak az ára... meg a hozzá való procik...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
válasz Komplikato #91 üzenetére
OK, adom, eddig csak PC-n van next-gen élmény a maga teljességében, de még ebben a formájában is kevés neki mindegyik prev-gen konzol ereje, szóval ebben a formájában se titulálnám prev-gennek... igaz, next gennek se teljes nyugalommal...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
válasz Komplikato #88 üzenetére
A Cyberpunkok én azért nextgennek számolnám, és multiplatform is, roskadozik is alatta minden vas...
Egyebekben kb. egyetértünk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest