Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
válasz
Neil Watts #20 üzenetére
Ez a bajom, hogy évek óta nem találok számomra megfelelő normális háttérvilágításos billentyűzetet.Legjobban ebből a szempontból a Microsoftos Sidewinder X4 felelne meg, bár eléggé borsos az ára, de tudomásom szerint nem létezik belőle magyar kiosztású.Áthidalás képpen egy usb-és 10 ledes lámpa világította meg évek óta a Genius keyboardomat, de sajna az most tönkrement.
-
sbalu1
senior tag
Hát szerintem ez a Revoltec annyira sem nyerő mint az A4Tech.
-
sbalu1
senior tag
válasz
Neil Watts #17 üzenetére
Igen, én is nézegettem ezt a Revoltec-et, akkor most egy kicsit utánanézek, kösz!
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok!
Már régóta keresek egy rendes, led megvilágítású, magyar kiosztású billentyűzetet.Végre azt hittem, hogy a A4Tech KD-600 L-el megtaláltam ezt, amíg el nem olvastam róla ezt a leírást.Ha csak a fele igaz, a véleményét leíró szubjektivitása miatt, akkor már nem is kell nekem.Érdekes, hogy előtte olvastam róla egy magyar véleményt, amely viszont agyba-főbe dicsérte ezt a beviteli eszközt. [link]Tudnátok akkor nekem valami mást javasolni, ami megfelelne az én fenntebb leírt elvárásaimnak?A háttérvilágítás és magyar kiosztás fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest