Hirdetés
Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
dave_gahan #4368 üzenetére
Abban majdnem biztos vagyok, hogy a böngésző tördelést megcsinálják, mert a böngésző ma marketing sarokpont. Nem vagyok ennyire biztos a gyors-, hang-, és smart- tárcsázásban, pedig ezek igazi alap telefon funkciók, és én nagyon sok feature-t szívesen elcserélnék a Wave-ben ezekre. De sajnos azt a trendet látom, hogy ahogy okosodnak az egyéb funkcióban, úgy butulnak el az alaphunkciókban a telefonok. Szóval nem vagyok 100%-ban optimista. Remélem a Samsung azért majd megcáfol.
-
Jadro
veterán
válasz
dave_gahan #4368 üzenetére
Szép első hozzászólás!
Nos én is hasonlóban reménykedek, de tudok várni amíg ez a gyerekcipő megnő kissé. Ritkán vettem újonnan megjelent telefont és általában engem igazolt az idő. Mire megvettem stabil lett az adott telefon és olcsóbb is. Omnia2-t nyüstölök, amit a megjelenés után kb 3/4 évvel vettem. Mostanra van rá többféle rom, okosságok stb. Ugyanerre várok a Wave-nél is, mert igen vonz a készülék. Főleg a 720p video. Meglájuk mire jutnak a Bada OS-szel, de nem hiszem hogy marad benne jelentős hiányosság. Csak győzzük kivárni.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest