- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #44 üzenetére
Az OK, de kérdés, hogy hány mp3 lejátszót lehetett ott kipróbálni saját fülessel, saját zenével. Ami meg a fejhallgatókat illeti, szerencsére, nem vagyunk egyformák Nekem jobban fekszik a HD 555 hanzási világa meg úgy az egész eszköz egyben.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Jaja, monokróm LCD elég, jó erős kontraszttal, hogy akkor is látsszon a szöveg, amikor a színes kijelzősök már csak a homályt sasolják Nekem a FLAC annyira nem fontos, mert 320 kbps-os mp3 fölött már csak olyan fülessel hallom az eltérést, amit nem tudok/akarok megfizetni vagy szégyellem nyilvános helyen hordani
-
rudi
nagyúr
válasz Seraph 16 #35 üzenetére
Nem tudom, milyen felhasználásra szánod. Ha nem szégyeled nyilvános helyen a full méretű, esetleg nyílt rendszerű füleseket (pl. Sennheiser HD 500/600 széria), akkor nézz meg egy jó nagy kimenő teljesítményű Cowont (D2 asszem, 37 mW-ot tud csatornánként, U5 meg 32-t). Én pl. HD555-höz sokkal jobban hozzá tudtam igazítani az Cowon U5-öt mint a P2-t. MM-ben és társaiban szerintem nem tudsz mp3-lejátszót kipróbálni mert nem töltik őket, nincs rajtuk megfelelő zene, magyar ember elől jobb ha törhetetlen/nyithatatlan dobozba teszik, mert a végén még véletlenül a zsebében felejti kifelé menet
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #30 üzenetére
Szerintem a Sennheiser CX300 sokkal jobban szól mint a gyári iPod fülesek és a P2-höz meg a korábbi Samsungokhoz adottak is lepipálják. Ezt a hozzátervezést meglehetősen viccesnek és még annál is hihetetlenebbenek tartom. Szerintem távolról sincs ekkora szakmai misztikum egy kiegészítő kiválasztásában. A marketinges és termékmenedzser döntéskozók kitalálják, hogy kb. milyen ár és hangzási minőség elfogadható és annak alapján ráböknek egy termékre az OEM katalógosban.
Az iPod szériák sohasem arról voltak híresek, hogy annyira jó hangzásra törekednének mint mondjuk a Creative vagy méginkább a Cowon, mert egyszerűen szerintük erre nincs igény. És ténleg nem tévednek, mert van egy minőségi szint ami fölött a vásárlók 99%-a már nem vesz extra fülest. Az a pár fórumokban okoskodó vájtfülű meg úgysem lesz semmivel elégedett, amit értelmes (értsd kifizetődő) lenne bundlebe tenni egy lejátszó mellé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Tippmix
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen program, ami...?
- Xbox tulajok OFF topicja
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest