Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #44 üzenetére
Az OK, de kérdés, hogy hány mp3 lejátszót lehetett ott kipróbálni saját fülessel, saját zenével. Ami meg a fejhallgatókat illeti, szerencsére, nem vagyunk egyformák
Nekem jobban fekszik a HD 555 hanzási világa meg úgy az egész eszköz egyben.
-
rudi
nagyúr
Jaja, monokróm LCD elég, jó erős kontraszttal, hogy akkor is látsszon a szöveg, amikor a színes kijelzősök már csak a homályt sasolják
Nekem a FLAC annyira nem fontos, mert 320 kbps-os mp3 fölött már csak olyan fülessel hallom az eltérést, amit nem tudok/akarok megfizetni vagy szégyellem nyilvános helyen hordani
-
rudi
nagyúr
válasz
Seraph 16 #35 üzenetére
Nem tudom, milyen felhasználásra szánod. Ha nem szégyeled nyilvános helyen a full méretű, esetleg nyílt rendszerű füleseket (pl. Sennheiser HD 500/600 széria), akkor nézz meg egy jó nagy kimenő teljesítményű Cowont (D2 asszem, 37 mW-ot tud csatornánként, U5 meg 32-t). Én pl. HD555-höz sokkal jobban hozzá tudtam igazítani az Cowon U5-öt mint a P2-t. MM-ben és társaiban szerintem nem tudsz mp3-lejátszót kipróbálni mert nem töltik őket, nincs rajtuk megfelelő zene, magyar ember elől jobb ha törhetetlen/nyithatatlan dobozba teszik, mert a végén még véletlenül a zsebében felejti kifelé menet
-
rudi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #30 üzenetére
Szerintem a Sennheiser CX300 sokkal jobban szól mint a gyári iPod fülesek és a P2-höz meg a korábbi Samsungokhoz adottak is lepipálják. Ezt a hozzátervezést meglehetősen viccesnek és még annál is hihetetlenebbenek tartom. Szerintem távolról sincs ekkora szakmai misztikum egy kiegészítő kiválasztásában. A marketinges és termékmenedzser döntéskozók kitalálják, hogy kb. milyen ár és hangzási minőség elfogadható és annak alapján ráböknek egy termékre az OEM katalógosban.
Az iPod szériák sohasem arról voltak híresek, hogy annyira jó hangzásra törekednének mint mondjuk a Creative vagy méginkább a Cowon, mert egyszerűen szerintük erre nincs igény. És ténleg nem tévednek, mert van egy minőségi szint ami fölött a vásárlók 99%-a már nem vesz extra fülest. Az a pár fórumokban okoskodó vájtfülű meg úgysem lesz semmivel elégedett, amit értelmes (értsd kifizetődő) lenne bundlebe tenni egy lejátszó mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megcsodáltuk a koreaiak új érintőképernyős, bluetoothos mini médialejátszóját.
- DELL T7820, T7920 WIN11 KOMPATIBILIS DUPLA PROCESSZOROS (Silver/Gold/Plat) ERŐMŰVEK ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest