Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haris

őstag

válasz lolchief70 #102 üzenetére

A nagyon hangos nem tudom mit jelent, de nekem is e125-ös van.
    Böngészés közben teljesen hangtalan, de ha elindítok egy nagyobb felbontású youtube videót, akkor azért van hangja, még ha nem is orkánszerű. Játszani nem szoktam rajta, de gondolom az is megterheli annyira, hogy felhangosodjon.

Szerintem nincs olyan netbook/notebook, ami ha terhelik, nem kapcsolja feljebb a ventilátor fordulatát. (legalábbis ebben az árkategóriában)
    És olyankor nem is a ventilátor hangos szerintem, hanem a távozó levegő, aztán majd évek múltán a haldokló csapágy lesz hangosabb :D .
    A két gép nem egy kategória. Összegszerűen a Lenovo nagyon megéri a 100 ezer körüli árát, de ahhoz nincs Win7-ed. Viszont a Samu innen nézve 1,5 ször többe kerül.
    Ha kell a Win7, és az árát mellé teszed, akkor változik a kép, már nem kérdés, hogy a Samu jobb választás mind hardverben, mind garanciaidőben.

• rudi

nagyúr

válasz lolchief70 #102 üzenetére

Ki mit tart hangosnak, mennire aludta ki magát, használt-e objektív hangmérőt stb... Szerintem ebben a méretkategóriában a kis Samsung abszolút rendben van, bár tény, hogy a 15,6"-os gépek meg a nulla teljesítményű netbookok között van lényegesen halkabb. Alvin nem tudom hány hasonló méretű géppel foglalkozott már, de ilyen külső paraméterek mellett nem sokan csináltak még hasonló szintű hűtést, de jóval gyengébbet rengetegszer láttam már. Billentyűzet szubjektív lehúzása is necces, megint nincs benne, hogy itt 13" körüli, elég vékony gépes hely áll rendelkezésre... Egyébként az E125 is egy nagyon jól sikerült masina, bár CPU teljesítményben abszolút más kategória mint az NP350.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Új hozzászólás Aktív témák