Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
petipetya #25706 üzenetére
Én másképp csináltam.
Én az első oldallal nem foglalkoztam, hanem a Profiles fülön létrehoztam két profilt és mind a kettőt kipipáltam, sőt még az Enable-t is azt ennyi.
Amúgy amit te kérdeztél azt én sem tudom mire való de érdekelne.
Meg még valami:
Ha nem hozok létre profilokat, hanem csak a Scalling közül kiválasztok egyet akkor mi van?
Mire is való, vagy mit takar az a Scalling alatti dolgot. Azokat a szavakat még az MTA Sztaki oldala sem ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, RY50
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, RY10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest