Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
sajttorta #18074 üzenetére
Én is herot fogok venni, vagy vmi komolyabbat, , mert ez a teló az android meggyalázása valóban. Csak jelenleg nincs rá keret. Vagy gyűjtök egy kicsit, és lesz belőle majd Motorola xt720, az most nagyon tetszik.
A telora most felraktam a SlideIT keyboardot, ezzel sokkal jobb. -
Nikk
senior tag
válasz
Én hasonló képpen jártam annk idején egy Nokia 6220 classinc-kal. Az volt az előző telefonom. Kb. 5x volt szervízben... Aztán eladtam.
A mostani Samu a kezdeti nehézségektől eltekintve a 2.1 óta semmilyen nagyobb hibát nem produkált. Amúgy egyébként okosteló (PDA?) lévéen ügyelni kell rá, hogy mit telepít fel rá az ember, mert sok olyan program van, ami teljesen optimalizálttlnul kerül fel market-re és annk ellenére, hogy nem látszik semmilyen alklmzáskezelőben, felzbálja az erőforrásokat és irdtlanul lelassítja a telefont. MOD utána teljesen más a teló, mintha kicserélték volna. Ezt szem előtt kell tartani. Ahhoz, hogy jól működjön, ez készülék, bizony MOD-olni kell. Egyébként tényleg elég nehézkes...
-
BalanceR
addikt
válasz
Háááát szerintem abban a telefonban az alaplap, meg az akksi is gyári hibás lehetett...
Nekem amióta használom, talán kétszer sikerült egy nap alatt lemerítenem (06:30-22:30-ig)
De akkor egész nap ment a wifi, és játszottam, Youtubeoztam rajta,meg a GPS-t próbálgattam...
Egy kezemen meg tudnám számolni,hány komolyabb fagyásom volt három hónap alatt...
A zenepattogás nálam sosem volt jelen 2.1 alatt...
Alaposan belenyúltál abba a hibahalmazba, de amekkora mennyiségben ezt a telefont gyártják, szerintem ez belefér....
Minden gyártóval előfordulhat... -
r.zozo
tag
válasz
hát te vagy ténxleg kifogtál egy hibás spicát, vagy csak annyira magasak az elvárásaid hogy huh. neked nem biztos hogy való egyáltalán telefon:-)
led? távolságmérő? ezek nem kiestek menetközben, benne se volt már akkor sem mikor megvetted
telózás közbeni feléledztés 1gomb egyszeri lenyomása tényleg sok?
pattogás, kanera bug ezek valós dolgok, de a kamera nem olyan rossz lehet vele nagyon szép képeket csinálni , és ez még mindig telefon
lemerülésnek mimdig oka van és legtöbbször a felhasználó aki hibázik (persze nem akarva)
htc hero igen kicsit más árkategória, de azoknak is vannak hibáik jó lehet nem ezek de vannak. desire 120.000ft és annak is van ez 50.000 akkor ennyit szerintem belehet válalni 70.000ftnyi különbségre való tekintettelui.: nem belédkötök! elmondtam amit gondolok, válaszolni sem kell rá:-) szép hajnalt mindenkinek:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Xiaomi 13T Pro dobozzal
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB gyönyörű állapotban! Fekete/82% akksi
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest