Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
Armatura #397 üzenetére
Olvasgatom amiket beszéltek erről a Milk Vr-el kapcsolatban.
Ez arra valo hogy pl egy 3d-s filmet a pc-rol streamelve nézd a VR-el?
Hiaba csinalom ugy ahogy leirod 2 lappal visszabb 349-es hozzászolásodban de nekem ez az andlna alkalmazás leáll amikor kiválasztom hogy milyen 3d-s és hang legyen a filmen.
Lépésről lépésre csinálom és azzal a MilkVR launcher-el amit te linkeltél oda. -
entoni1989
tag
válasz
Armatura #405 üzenetére
Ez is megvan, de valami nem oké
Akkor kezdtem úgy, hogy VPN váltás, oculus store-ból leszedtem, feltelepítettem. Most ami linkeltél szintén feltelepítettem, viszont úgy olvastam hogy ha megnyitom írja, hogy csatlakoztassam a szemüveget, viszont nekem nem írja, hanem csak simán megnyitotta és ennyi.
-
entoni1989
tag
válasz
Armatura #370 üzenetére
Hogyan kell csinálni vagyis telepíteni?
Már mint a Milk VR nevű progit
telon próbáltam ezzel a Tunnel Bear-al másik VPN-re csatlakoztam, de nem adta be az alkalmazást, PC-s play-es telepítőn megtaláltam, viszont ott meg a képen látható dologgal szembesültem, hogy nem engedi. Mi lehet a baj, vagy mit csinálok rosszul, kérlek segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung nagyon komolyan veszi azt az elhatározását, hogy szinte mindenki számára elérhetővé teszi a VR-t, a csúcskategóriás mobiljaikhoz készült szemüveg egyáltalán nem drága.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest