Hirdetés
- Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes

Új hozzászólás Aktív témák
- 

7Heads Drago
veterán
igaz, töltőadapterből bőven használható lesz a tavalyi is, mert a 25 wattos vezetékes gyorstöltésen nem fejlesztettek idén,
És ha azt a töltőt a tavalyi telohoz adták és azt mondjuk tovább adom vagy értékesítem akkor mi van? Ha most egy 4-5-600e telot veszek akkor tavaly se vettem olcsóbbat. Most csak úgy toljam be a fiókba a tavalyi telomat hogy legyen egy töltöm?
 Nem értem hogy ez hogy lehet érv egy tesztben. A másik dolog meg hogy vehetek mondjuk egy adaptert, de ahogy fejlődik a szabvány pont ugyanúgy beöregszik az adapter is, vagyis azt is cserélni kell. Mivel ugye mindenki szereti a legjobbat és leggyorsabbat használni. Szóval adnak a szarnak egy pofont a gyártók. Ez nem spórolás, hanem a userek átverése. Kár még ehhez itt tapsolni is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem értem hogy ez hogy lehet érv egy tesztben. A másik dolog meg hogy vehetek mondjuk egy adaptert, de ahogy fejlődik a szabvány pont ugyanúgy beöregszik az adapter is, vagyis azt is cserélni kell. Mivel ugye mindenki szereti a legjobbat és leggyorsabbat használni. Szóval adnak a szarnak egy pofont a gyártók. Ez nem spórolás, hanem a userek átverése. Kár még ehhez itt tapsolni is.