Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Üdv (újra
)
Ma voltam muternál Szlovákiában és vettem egy új Watch 4, 44 miliset. Az egyik ottani szolgáltatónál hónap végéig akciós, 144 euró.
Nagyon le volt merülve. Feldobtam töltőre, 65 százaléknál levettem, hogy belakjam meg hasonlók. Két nagy frissítést is telepített, hazaérve jött a másik kettő, de azok már töltőn, mert 30% alatt volt már. Kikapcsolt, telepített, újraindult ahogy lenni szokott. Utána azt vettem észre, hogy nagyon lassan tölt. 61-ről 100-ra nagyjából egy óra húsz perc. Volt használt Watch 4 classicom, az sokkal gyorsabban töltött. Mindig ugyan azt a töltőfejet használom. Ez ilyen, vagy túl sokáig pihent raktárban? Gyártás dátumát hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest