Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nagyon jó, már most imádom. Ocsmányul írok, de alig hibázik a felismerésnél.
Telekom webshop. Péntekre kértem, ma hozta a futár!
Elvileg pénteken jön a book cover és egy táska hozzá, a kolléganőm pedig varr hozzá bebújtatós tokot farmer anyagból, dupla vatelinnel.
Jó szerencsét!
-
Anulu79
addikt
Haza érleztem a tabbal. Vettem hozzá tokot is. Most nem jut eszembe a neve. Az a gyári mágneses Samsung. Ráadásul kaptam a tokra 5000 Ft kedvezményt. Így 8000 vagy 9000 Ft volt "csak".
-
Anulu79
addikt
A pen tárolást ti, hogy oldottátok meg? Nekem semennyire nem tartja meg a keret. Ugye a gyári tokban sincs sajnos tartó ahová be lehetne rakni. Egy videóban láttam, hogy becsukott állapotban a hajló részre volt feltűzve. Felraktam én is de akkor meg hozzá ért a kerethez és nem akarom megkoptatni.
-
Anulu79
addikt
Nekem nincs tervben a lakáson kívüli hurcibálás. Így csak ráraktam a tok tetejére a "cerkát". De majd otthon megnézem, hogy valójában mennyire tart. Egyébként ez a mágneses tok nem fogja haza vágni a mágnes miatt a gépet? Vagy már nem számít a mostani kütyüknek a mágnes?
-
Anulu79
addikt
Van valakinek Note-ja a tab mellett? Kompatibilisek a pen-ek keresztben a készülékekkel? Még nem próbáltam ki.
-
Anulu79
addikt
Jár gyárilag füles a tabhoz?
-
Anulu79
addikt
Egy éjszaka alatt 15 % merülés az normális? Vagy még be kel állnia az aksinak?
-
SidCorky
őstag
Hali!
Hol tudom állítani hogy meddig világítsanak a gombok? Az istennek nem találomASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Köszi, délután meglesem.
Elég gáz hogy nem tudja ha már világítani tud. Szifon után nem egyszerű megszoknk a sorrendet vakon, azt meg főleg nem hogy hol taperoljak ha vissza akarok lépni 😀ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
addikt
válasz SidCorky #184 üzenetére
Hát az attól függ miben és hol akarsz visszalépni....
(A vicc az, hogy az S7 edge mellett is máshol taperolom a tabot, mint ahol a gomb van. Ugyanis abban a távolságban próbálom a tabot nyomkodni, ahogyan a telefonon van (mindkét oldalon kb középen), míg a tabon kb ugyanolyan messze van a középső gombtól a két másik, mint a telefonon, így aztán szépen mellényúlok... )
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Anulu79
addikt
Szerintem ezt a funkciót alapból vagy kivette vagy eldugta a Samsung a 7-es doridból sajna.
Valamilyen fóliát használ valaki a kijelzőre? Érdemes egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Vett már valaki gyári billentyűzetet a tabhoz? Becsukva vajon a gombok nem csesztetik a kijelzőt?
-
Anulu79
addikt
Lehet témázni a tabot? Vagy csak launcherrel?
-
Anulu79
addikt
Ki lehet azt valahol kapcsolni, hogy ha 24 óráig nem nyúlok a géphez akkor ne kérje a jelszót hanem csak elég legyen az ujjlenyomat olvasó?
-
SharpSA
veterán
S2-ről (813) jöttem egy 825-ös S3-ra. Egy valami nem tetszik: reggeltől mostanáig egész nap 8%-ot merült úgy a készülék repülő módban bekapcsolt wifivel, hogy hozzá sem volt nyúlva. Az S2 ugyanilyen állapotban alig fogyasztott pár százalékot... Egyébként például a hangja sokkal jobb.
Nálam a ceruza ikonja kb 1 mm-rel balra fent jelenik meg. Másnál is így van ez?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest