Új hozzászólás Aktív témák
-
amnezia4900
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen tabot ( t
T560). Arra lennék kíváncsi hogy lehet rá tenni valahogy újabb droidot? Most a 4.4.4 van rajta.
Ha valakinek ban ötlete vagy konkrét segítsége az kérem ne tartsa magában.
-
Sage55
újonc
Nem ertem mi ez a frocsoges erre a tabletre. Szuleimnek kellett egy tablet netezni, idojarast nezni, skypeolni, sodukut jatszani. Mindezt normalis minosegu, rendesen osszeszerelt gepen, nem a full gagyi eldobhatos verzioban. 60.000 volt ra a keretem, ez tokeletes valasztas volt szerintem. Mimdenki elegedett. Nem szamit mit adnak 80 ezerert, mert az kereten kivul volt es nem lett volna kihasznalva.
-
Gabbana
aktív tag
Vettem egyet. A negatív hozzászólások ellenére, Samsungban bízva. Emag, 4 év garancia 61.000 HUF.
NEKEM NAGYON BEJÖTT!
Samsung Galaxy Note3-am van, 4 éve nyúzom, ez az összehasonlítási alap. Ezt a tabletet a fiamnak vettem, 8 éves, tőlem távol lakik, alapvetően Skype volt a cél, meg játékok, youtube stb.
Teljesen jó vétel volt szerintem.A youtube felbontása nagyon jó, tök jó hogy normális az előlapi kamera, tehát én éles képet látok mikor telefonálunk, a játékok hibátlanul futnak, többet játszottunk egymás ellen is. Real Racing 3 is hibátlanul fut, ezt nem gondoltam volna.
Ha valakinek kétsége lenne, keressen nyugodtan.
A gyerek telerakta cuccal, nyúzza amikor csak tudja, a tab pedig állja a sarat.
Nekem eddig megérte. Magamnak is megvenném. -
Andy11
újonc
Kaptam egy ilyen tabletet. Jól müködik minden csak az eddig letöltött lejátszó programokkal (VLC, MXPlayer ,BSPlayer stb.) akadoznak a filmek vagy nincs hang (avi,mkv stb). Mit kellene állítani vagy letölteni, hogy jó legyen? Köszi a segítséget!
-
JossZombie
tag
Sziasztok !
Érdeklődnék hogy a Samsung Galaxy Tab E T561-el telefonálni is lehet ? ? ?
Üdv.: J -
rvgy75
aktív tag
Jó ez a topik
Csupa hasznos infó
. Esetleg ha vki rootolta leírhatná hogy csinálta.
-
fityfiritty
csendes tag
Nagyon érdekelne,hogy 60eHUF környékén milyen másik 10"-es (9.6
) 3g képes tabletet ajánlanátok (ennyit szánnék rá, nem többet). Nincsenek extra elvárásaim csak annyi, hogy két évig eldöcögjön a cucc anélkül, hogy szervizbe kéne szaladozni vele
-
takacsadam
csendes tag
Hát ilyet se vennék. Inkább egy Alcatel Plus 10-t...az legalább jó ár/érték arányú, üzemideje is kiváló és a billentyűzet routerként is működik.
-
jksx
senior tag
válasz
hagymas7up #82 üzenetére
Galaxy S 4,5 éves, hibátlan, Galaxy Tab 8.9 3éves korában adtam el, kifogástalan állapotban, Galaxy Duos 2éves, kifogástalan, tab3 lassan két éves, kifogástalan. S3 neo 1,5 éves kifogástalan...
"Occó" kínai cuccok:
Alcor könyvolvasó csoda: fél éves korára 4-szer !!! volt szervizben (többet, mint nálam) - kuka. A tesztben emlegetett Lenovo csoda: a frissítés után behalt a wifi, későn olvastam utána, hányan szívnak vele, félig angol, félig magyar rendszerrel, szerviz nulla. Archos csodatablet retinapöcögtető felbontással, és több tucat! pixelhibával, csere, de kiderült mind ilyen sz*r. A fényerő minimumon is olyan erős, hogy kiégeti a szemet- ennek megfelelően akkuidő nulla a Samukhoz képest. Alcatel nevű csoda 2 hét használat után recseg ropogott a háza és 2 pixelhiba is lett rajta. Navon telefon még aznap visszavittem a 4 órás kijelzőidejével.
Honor 4x 1 hét használat után dobálta a térerőt - szerviz csereajánlat, kösz. inkább vásárlástól elállás.Lehet, hogy drágábbak a Samu cuccai, de nincs annál fárasztóbb, mint szervizbe járogatni...
Mellesleg a kütyüt már fél éve is láttam az áruházak polcain. Kissé megkésett a teszt...
-
szupermacs
veterán
válasz
hagymas7up #82 üzenetére
Nekem 3 évig ment a Samu Galaxy 3-am, semmi baja nem volt. Eleinte a névjegyekkel és a hívással voltak gondok néha, de egy frissítés után már megjavult. Utána még évekig használtam. Bírta a strapát is, mert építkezésre is vittem melós telefonnak és ott is bírta a kiképzést.
a végén csak az aksi adta meg magát és a hangszóró és a mikrofon ment tele betonnal ami miatt már csak zenelejátszóként volt értelme használni meg netezni.
Jól bírják szerintem, a biztosítás meg nem túl drága rájuk és olcsón cserélnek és javítanak mindent. -
Scrydhan
senior tag
válasz
hagymas7up #82 üzenetére
Mindenkinek vannak rossz tapasztalatai egy-egy céggel. Én sem általánosítok hogy a Sony így meg úgy xar mert 3 Sony telefonom halt eddig meg.
-
oncsi
őstag
válasz
hagymas7up #82 üzenetére
Viszonylag sok Samu terméket használunk minden nap. Sok a probléma velük, de az nem igaz amiket írtál. A gari kifejezetten jól működik. Ez a cég talán legnagyobb erőssége. A "szívás" meg inkább egyéni egyéni probléma lehet.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
hagymas7up #80 üzenetére
Ehhez is csak gratulálni tudok.
-
hagymas7up
tag
Csak azt gondold végig, hogy nálunk a TVben egy kisebb videóklippnek megfelelő reklámjuk van. Ez rohadt sok pénz, plusz ezt szorozd meg, mert nem csak egy csatornán hirdet. Aztán még akad pár ország. Ezt szerinted ki fogja megfizetni? A felhasználó a termék árában. Nem sok céget ismerek aki ennyire "menő", hogy ilyen hosszú reklámot csinál. A jó terméknek meg nem kell reklám. A Samsung minden, csak nem minőségi! Minden cucca pont addig bírja amíg a gari szól, ha előbb adja meg magát, akkor meg találnak kifogást a javításra.
-
helltp
aktív tag
válasz
attila851 #77 üzenetére
Legújabb generációs modell ráadásul fél éves, nem régi ebben az iparágban sem. Arról nem is beszélve hogy ez a fél év amúgy sem nem oszt nem szoroz, fel éve is ugyanilyen szar elavult cucc volt mint ahogy most is az, ennek a modellnek utoljára kb 2012 ben lett volna létjogosultsága.
-
Halkow.
senior tag
drága egy hulladék lett.
-
oncsi
őstag
válasz
szupermacs #71 üzenetére
Ez egy pont Októberben módosított garanciális szolgáltatás. Egy készülékre többféle gari is elérhető, attól függően, hogy hol veszed. Figyelni kell rá, mert a Samsung sajnos rá is szorul sokszor a javításra. Itt ellenőrizheted, hogy mire érvényes, Meg vásárlás előtt is lekérheted a pontos garancia érvényességét.
Jellemző a Samsung minőség romlására, hogy A Note sorozathoz pl. még helyszíni gari járt. Jött a szerelő ahová mondtad, és ott a szemed előtt megjavította, vagy rögtön cserélte a készüléket. Ez most 1-2 napos elszállításra cserélődött. A Tab S meg teljesen kikerült a Prémium gariból. -
drfedayn
tag
Mindenki a G padját szeretné lecserélni? Én dettó.. G Pad 8.0. de hogy nem ez lesz az is biztos
-
Chevalier
tag
Nagyon élvezetes és tartalmas cikk egy szutyok túlárazott raktárszökevény gépről.
-----------
A kedves cikkíró szóhasználata meglepett az első oldalon de a végére annyira megtetszett hogy az
összes tab-teszt tőle kéretik írva. -
szupermacs
veterán
Ez a viszik-hozzák garancia a Samunál kötött biztosítás? Vagy teljesen független ettől? Mert most tervezem én is telefonra megköttetni, de nem tudom, hogy ez csak csúcskategóriásra vonatkozik amit említesz, vagy mindenre, amire egyáltalán megkötöm?
(Samsung Galaxy S3 Neo-m van.)
-
helltp
aktív tag
A nem off rész az azért nem off mert on
Érthetőbben: azt az egész bekezdést beleértve a 150ppi-t a teszt alanyára értettem. Nem is vitatkoznék veled, mint írtam, lehet nagyon jó ajánlatokat kifogni itthon is, az előző tabletem pl. egy GPad 8.3 volt, most ment tönkre 2 hete (1 héttel a 2 éves gari letelte előtt) úgyhogy vertem a seggemet a földhöz örömömben. Csak kár elfogultan nyomni gondolkodás nélkül az én foskínaiszart nem veszek mertcsakadrágasamsungajómegggarimegtmxftw szöveget, főleg ennek a hulladéknak a topikjában.
(#69) attila851: Júliusban jelentették be, leghamarabb augusztus óta lehet kapni, az fél éve volt, már ne is haragudj de az hol régi neked?
-
attila851
csendes tag
Régi gép ez nem most jelent meg 2015. júniusában jelentették be:http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_e_9_6-7295.php
-
oncsi
őstag
A Tab S 119e Ft volt. Ugye a paraméterei a mai napig nagyon is használhatóak. Az Amoled nagyon ott van. QHD nem 150ppi. Nem fényezem, de 1 éves múlt, és még van rá kettő !! év gari (+11500Ft volt a +1 év) Hozzák, viszik ha gond van (na ez pont most változott a Samsungnál negatív irányban, de csak az új vevőket érinti). Leesés ellen van biztosítás (1200Ft /hó de én nem vettem) És most, hogy nem nagyon kapni LTE Tab S 10.5-öt ezért el tudnám 100e felett adni az extra garancia miatt.
Tehát innen is nézhető a dolog, hogy 14 hónapig használtam a szinte a legjobb Tab-ot 20-25e Ft-ért. -
helltp
aktív tag
Én inkább úgy állok hozzá, hogy hogyha van 3 évente 150k-m tabletre akkor van két opcióm:
- az első opció az hogy megveszem a 150k-s csúcs samut és 3 évig használom és vagy tönkre megy 2 év és 1 nap után vagy nem, vagy belassul a használhatatlanságig vagy nem, arról nem is beszélve hogy én tuti sírógörcsöt kapnék ha egy ilyen csúszik ki a kezemből / töri el a gyerek / áztatom be stb...
- a második opció az az hogy évente veszek egy kínai cuccot 50k-ért, mindig egyel jobb kijelzővel, egyel újabb hardverrel, több funkcióval. Megfelelő hozzáállással és utánaolvasással, nem olyan nehéz kihozni hogy a pénzedért normális tabletet kapj sőt kapaszkodjatok meg arra is van esély hogy a 3ból legalább 1 egy kifejezetten jól eltalált darab és az egymagában kihúz 3 évet. Nyilván ez akkor működik ha nem lusta az ember utána járni, és nem annyiból áll neki a tablet vásárlás hogy megveszem ezt mert ez csamcsung és ez a legdrágább, biztos jó lesz...
(Nagyon off de az én személyes választásom az az, hogy kinézem a 150k-s csamcsungot, várok egy évet és megveszem használtan 75k-ért 1 év hátralevő garival.)
Lehet hazai garival is venni minőségi terméket de ezzel a tablettel csak a kínlódás lesz: ha médiát akar fogyasztani akkor lesheti a filmjeit az ember a 150ppi-s kijelzőn, ha meg bármi mást akar csinálni arra meg gyenge lesz és lesheti az ember a 150ppi-s kijelzőn a laggtengert, meg a folyamatos újratöltögetést, hát kösz nem, akkor inkább a noname kínai.
-
iNfAntRy
senior tag
-
iNfAntRy
senior tag
Köszi, hogy megirtad helyettem. Ezt próbáltam volna nekik is elmagyarázni, csak lusta vagyok ilyen részletességgel kifejteni, meg hamar felkapom a vizet.
De amúgy megint ugyanoda lyukadtunk ki, amivel kezdtem, csak szükszavúabban: inkább veszek drágábban egy minőségit, minthogy olcsóbbat, ami aztán tönkremegy és cserélhetem..Megint egy példa: korábban az Aldiban vettem 250 forintért sampont, ami kb 2 hónapig birta. Legutóbb (2015. szeptember! ) vetten egy 900 forintos sampont, és azóta is tart!
-
oncsi
őstag
Ezeknek a készülékeknek, pont az avultatásuk okán, nem igazán van eladhatósága pár év (néha hónap) után. Pedig sok, az 1-2 év használat után, pontosan annyit tud, mint új korában. Hogy a saját példámnál maradjak. A 2-és fél éves SG Note 10.1. az új kori árának (150eFt) most max felét, de inkább a harmadát éri. És nem is biztos, hogy el lehetne adni. De működik. Stabil. mindent tud mint újkorában.
Az akkori 50e Ft-os alternatíva (ami bizony minden szempontból gyengébb volt Colorovó 10.1) meg egyáltalán nem működik. 0 értéke van. Eladhatatlan. És több mint egy éve áll. Nézhetjük úgy is ahogy itthon szokták (én is sok terméknél), hogy inkább évente 50e-ért új, és a régit eldobom (vagy eladóm akármennyiért), mint 1X 150e Ft egy vélhetőleg 3 év múlva elavult, alig többet érő, mint az 50e Ft-os.
De ez a szemlélet nekem borzasztóan ellenszenves. Ez teljesen a minőség mellőzése irányában halad. (én húszon éves autókkal járok, de nem a mai tömeg vackokkal) Nem hobbym a teleépítgetés. Használom a gépet. Melózom vele. Gondolom aki teszteket néz rajta, csúcs játékokkal játszik stb. az más szempontokat tart fontosnak.
Szóval ha valaki nem játékra használja a Tab-ot, akkor nagy valószínűséggel nem HW limites gondjai lesznek. És ebben az esetben felértékelődnek az olyan eszközök, amik jó, stabil háttérrel, garanciával megvehetők, és a várható élettartama hosszabb mint a többi, olcsóbb gyártóké. Az sem baj, ha amit tud, az nem az éppen működik kategória.
És ugye itt nem is egy top Tableről beszélünk, hanem egy belépő szintről. Ami kissé túl árazott, de ennek megvan az oka. Nem felfelé kéne ezt hasonlitgatni (hogy mi tud ennyiért többet, mert az lehet épp másban meg kevesebbet) Hanem hogy ebben az árban mit vesztünk ha nem ezt, hanem pl egy nagyobb teljesítményű, de pl kétes forrású, garanciájú terméket választanánk.
És ez az ár ami ennél meg lett említve, egy erősen kezdő ár. Biztosan megy még lefelé. Míg egy No name (vagy ismert de fekete importos) ára a termékciklus végére inkább kifut, mint számottevően esne. -
MK VII
veterán
Tehát, hogy kövessem a gondolatmeneted...
A gyártók arra mennek rá, hogy minél hamarabb vedd az új telódat... Ami teljes mértékben így van.. Minden téren..
Órás vagyok és árulok is órákat. Ugyan ez a tapasztalatom, az órák terén is.. Sokszor már 4-5 év után nem lehet kapni egy 80-100 ezres divatórához szíjat, azért, hogy vedd meg az új modellt.. Sokat mozgok a fogyasztói világban, ha nem is telefonokkal kapcsolatban szóval tisztában vagyok azzal amit leírtál.Nos..Akkor szerinted vegyek 80-100 ezerért egy Samsungot amit 1, nagyon maximum 2 éven belül cserélhetek le, ha nem akarom nézni a laggtengert és a fagyásokat, ahelyett, hogy vennék egy 40-50 ezres nem Samsungot amit akár ugyan úgy cserélhetek le max 2 éven belül, de nem bukok 60 ezret csak 30-at...
Érthető...Természetesen mindenkinek szíve joga annyi pénzt szórni amennyit akar csak nah.. Fura.
-
oncsi
őstag
Nem értem mit nem értetek?
Sufni bolt ugyan olyan jó mint egy országos szervizhálózat?
Az áfa csalás bocsánatos bűn?
Az Artistjust meg tényleg baromság.
A Kis kínai gyártó a megbízható(bb).
Az innováció ra fordítót költség az kispórolható.
A Samsung csak azért reklámoz mert szar.
Normális kereskedelmi politikája van, és nem csak behozunk egy gépet, és kis haszonnal eladjuk.
Mindezen sarcok mellett előállít egy drágább terméket, és még ő a hülye, mert lehetne ezt máshogy is csinálni. Lásd a sok profi kínai, is milyen jókat gyárt olcsóbban. Vegyétek a gagyit. Ez való a népnek. Ez kell azoknak, akik számolni nem nagyon szeretnek (tudnak). Megjegyzem, a nagy többség itt olyan fiatal, hogy a 3 éves készülék az nekik őskövület. És azt hiszik, hogy az a normális, ha 1 év alatt úgy is tönkremegy a gép, meg az egy év alatt úgyis elavul. De miért? kinek jó ez? (persze, a vevőnek, mert haladni kell a korral.) Csak épp itt semmi nem a vevőért, és a minőségért szól ez már régen. És ugye mindenki tudja kik erőltetik ezt a túlzott ütemű (kereskedelmi) fejlődést.
Én jobban örülnék a 2 éves termék ciklusnak. Jó pár dolog megjavulna magától.
Lenne szerviz, fontosabb lenne a minőség. Lenne SW támogatás, optimalizáció, Kiforrottabb (talán értelmesebb) HW, és alacsonyabb árak! De a pénz beszél, nem a józan ész. -
-
MK VII
veterán
Hidd el nekünk minden leesett...
Csak neked nem esik le, hogy mire akarunk mi kilyukadni, de megértem az aláírásodból ítélve, nem tudsz tisztán látni, ha Samsungról van szó.."Erre csak annyit tudok kérdezni, hogy ha anyagilag simán megengedhetnéd, mit választanál , egy megbizható terméket vagy egy ismeretlen kinait?"
Felmérném a piacot mi a kínálat utána olvasnék, megtapiznám valamilyen boltban, és a számomra megfelelő készüléket venném márkától függetlenül...
Én ezt tenném... -
iNfAntRy
senior tag
Teljesen mindegy milyen példát hozok fel, úgy sem érted mit akarok kifejezni.
Egyébként meg, ha 9 év alatt nem esett le, hogy a Samsung túl van marketingelve és azt fizeted meg akkor tényleg neked való termék..
Erre csak annyit tudok kérdezni, hogy ha anyagilag simán megengedhetnéd, mit választanál , egy megbizható terméket vagy egy ismeretlen kinait?
-
-
iNfAntRy
senior tag
Én meg attól mászok a falra , amikor az emberek azt hiszik hogy a kínai (és itt most a no name gyártókra gondolok) ugyanolyan jó mint a Samsung...
Nem azért drágább , mert jobb? Parancsolsz?
Akkor én is mondhatom hogy a Mercedes nem azért drágább egy Opelnél mert jobb vagy mi?
Én 2007 óta használok Samsung termékeket (szám szerint 9-et) és egyiknek sem volt semmi baja soha. Egyik sem produkált semmilyen durva hibát egyszer sem. Nem volt még kinai termékem, de feltételezem nem birnának ki 9 évet hiba nélkül
-
MK VII
veterán
Húha.. Hogy oda ne rohanjak..
Tudod, hogy miért fizetsz 2/3-ad árral többet egy Samsungért mint egy másik kínai nevű vacakért?
Mert agyon van reklámozva meg marketingelve.. Sok a költség magas az ár... Nem azért, mert annyival jobb minőségű..
Ettől mindig a falra mászok mikor azt hiszik az emberek, hogy a Samsung azért drágább, mert jobb.. Semmivel sem jobb mint az utolsó kínai Tescos low budget termék..
Nekem volt több Samsung telefonom is... Sajnos... Még anno a Galaxy S ami normálisan összerakott termék volt tőlük, de annak is kritikán aluli volt egy két alkatrésze. Azóta amiket piacra dobnak meg egyenesen felháborító.. Az üzletpolitikájukról meg ne is beszéljek.. Szóval vicc kategória amit a Samsung csinál.
Minden elismerésem annak aki képes Samsung termékeket venni... -
iNfAntRy
senior tag
Aki azért veszi meg egyszerre mert épp szüksége van rá az oké, de akinek egyébként ráér, csak minél előbb birtokolná de egyébként nem olyan gazdag az viszont tényleg nagyon hülye. Aki viszont milliomos, annak tök mindegy. megveheti bármikor, hülye nem lesz, elvégre van még csomó pénze
-
HAX
tag
Miért kell erőltetni ezt az alacsony felbontást a táblagépeknél?
-
cashzoli
aktív tag
E-gy tucat E-bből tizenkE-ttő
Komolyabbra fordítva a szót, 2016-ban, ilyen SoC-vel, 4.4.4-el, ekkora ár mellett...hova gondoltak?
-
retroid
senior tag
Akkor vegyétek meg az első nap ahogy a polcokra kerül, nehogy elkapkodják!
Isten irgalmazzon a lelketeknek.... -
iNfAntRy
senior tag
Én is ugyanigy vagyok ezzel. Olyan mintha senki nem venné észre hogy ki a gyártó. Kb mintha panaszkodnék hogy milyen drága a mercedes?? Vezetni Opel-el is lehet és az még olcsóbb is!
Igy voltam amikor vettem a tab 4 10.1-et 72.000-ért. Inkább fizetek kicsit többet, de legalább minöségibb és megbízhatóbb mint a többi olcsóbban. Meg jobban is néz ki.
-
dutrás
őstag
Ennyiért ez nagyon drága. Kár érte.
-
oncsi
őstag
Úgy érzem bennem van a hiba, de én nem látom ezt olyan tragikusan mint itt a többség.
Nekem a Samsung pl sokat jelent. (gari, elég stabil, Jó a szerviz)
Mik voltak eddig?
Samuból egy Tab P7500, Egy Note 10.1 N8020, 2db Tab S 10.5. Mind működik. Jó az anyag használatuk. Tetszenek.
Motorola Xoom, I-II Lenovo yoga 10.1
Persze lassan mind elavul, de nem mindenki akar játszani. Sokan feltelepítik és használják esetleg évekig.
Vagy jobb választás lett volna amit itt a PH-n is ajánlottak? pl. Colorovo 10.1 (2db lett garin belül használhatatlan, most is a garázsban van. 50e volt másfél éve.
Chuwi V88 2 éve 60e-ért, amit nem tudtak megjavítani?
Vagy kb a két hete vett Prestigio MultiPad 10.1 32e-ért (1024 na az tényleg gáz)
Nem azt mondom ezzel, hogy ez a Tab jó. De nem katasztrófa (Média fogyasztásra, Gyereknek játékra, persze nem izom játékra)
Az ára biztos lejjebb megy, meg van rá LP-is. És 50-60e között, jó garanciával a sufnis boltok mellett nem elvetendő alternatíva.
Biztos van, vagy lesz sokkal jobb teljesítményű, de van erre is vásárlói igény (és ez nem igénytelenség)
Egyébként meg meglepően használható. Jó a méret, jó az aksi, Nem a ppi a baja a kijelzőnek, hanem a technikája. Nappal használható a fényképező része (miért is kellene bele jobb? Mire?)
Szóval, miért akar mindenki egyszerre top gépet. Persze olcsón. Miközben a HW összeállítása leginkább ellentétesen működik (aksi - teljesítmény - méret - kijelző)
Bocs a hosszért -
bwin88
csendes tag
Ohh ez kb versenyez a 3 éves asus memopad 7 emmel de az még mindig többet ad mint ez a samsung most 2016 ban
-
Milka 78
nagyúr
Őőő...én meg le akartam cserélni az Gpad 10.1-esem,mert azt hittem elavult.Cirka 1.5 éves és lemossa ezt a rettenetet.Mali 400,ohne frissítés 4.4-ről.Ez egy nagy nulla.
Pedig messze még az április elseje -
MK VII
veterán
Olvasgatom a cikket és olyan kérdés kavargott bennem, hogy ez miben különbözik egy teljesen alsó kategóriás kínai vacak táblagéptől?
Ja, hogy 9,6"-os? Értem...
Aztán jött az arcon csapás.. 55-65 ezer forintért beszerezhető... Hogy mi van? Max 35 ezerre saccoltam az árát..
Szokásos Samsung túlárazás.. Ki fogja ezt venni mikor ennyi pénzért Intel SOC-cal lehet venni fullHD felbontású, sokkal életképesebb táblákat (Chuwi)? -
Tejföl
tag
Van az a réteg akinek jó lesz. Én is vettem egyet nagyanyámnak, skypera. Egyszerűbb neki mint egy laptop
Hagy ne mondjam 80 fontot fizettem érte. -
Elég gyengusz gép, anno alig tudtam eladni, szerintem max 40 ezres kategória.
-
EczkE
veterán
Nem is rossz.
Kar hogy a keszulekrol ez mar nem mondhato el.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem ez lesz a következő nálam, mert ennyiért jobb ajánlatok is vannak.
-
helltp
aktív tag
Ez minden téren alulteljesített, gratulálok Samsung, ismét. Ez a soc mi? Mali-400? Ez most komoly? 1,5gb ramot évekkel ezelőtt el kellett volna felejteni, nem beszélve erről a felbontásról ezen a méreten. A 8gb-os háttértár már csak hab a tortán, ahogy az ár is. Fél év és a használhatatlanságig fog lassulni, sok sikert annak aki ilyet vesz.
(#2) Aron1988: Igen, én is ebbe a prolémába futottam, tönkrement a 8.3-am és nem tudom mi legyen az utódja. Egyszerűen nem hogy stagnálás van, de mintha visszafelé haladnák, eltűnt a mSD slot egy csomó helyről, csökkennek az akku méretek... El vagyok keseredve. Bár ma pont benéztem egy Samsung márkaboltba, és a Galaxy Tab S2 8.0-t nagyon eltalálták, lehet még az lesz a vége... Leginkább a Xiaomira haragszok, hogy kihagyta az MiPad-ről a mSD slotot...
-
Scrydhan
senior tag
Minap vérigsértettek amikor egy ismerősöm megkérdezte a tab s2-mről hogy "ez véletlen nem a tab E?"...
-
retroid
senior tag
válasz
szupermacs #28 üzenetére
Na ezaz.... Az lenne aztán a smooth....
-
szupermacs
veterán
De bitang rossz.
,,FHD-ban nem lenne rossz vétel"
És mi hajtaná meg azt a fHD-t?
-
BOBAKILL
őstag
FHD-ban nem lenne rossz vétel, bár a 4.4 kitkat kicsit ódivatú már és az OTG támogatás hiánya szomorú. De akit ez nem érdekel annak egész kellemes gép lehet otthonra. Nekem kicsit sok a kompromisszum.
Jó lett a teszt, végre nem a sablonos szöveget olvasom. A szelfi kép különösen tetszett.
-
retroid
senior tag
A Nexus 7 2013 volt az utolsó megfizethető ár\érték arányos tablet szerintem.... Mióta az ki lett vezetve szinte nagyítóval kell keresni a 65-80 ezer alatti épkézláb tableteket.... Komolyan nincs igény ennél többre mint amit ez a Happy Meal szökevény nyújtani tud? Ha már nem lett FHD miért nem tudott maradni 7 colos?! Tényleg arra a leghasznosabb, hogy drága és patent tabletek mellé odarakni mint elrettentő példa, na arra tökéletes eladásösztönző eszköz lesz!
Hitel vagy egyéb akcióhoz ingyen ajándékba adni pont jó lesz átlagjánoséknak nyomkorászni és éjjel-nappal budapest meg édes élet videókat nézni a youtbobon....
-
janeszgol
félisten
válasz
moleculez #22 üzenetére
Eltaláltad. Függetlenül szerintem nincs ember, ki megvenné, de internetes sim mellé talán. (Sajnos a szolgáltatói táblák kínálata karcsú.)
A kamera az tetszett. No nem este, de nappal használható fotót lőtt. Tetszik, hogy sokáig bírja szuflával. Illetve a képernyő formája is bejön.
A KK-ért nem tudom, hogy haragudjak-e. A Lollinak nagyobb az erőforrás igénye lehet avval kiadva nem lenne smooth. Talán táblagépnél a szoftver (nem) frissessége egy szint alatt nem gáz.Ennél az SoC-nél erősebb az Allwinner A31s? Mert az olcsó Lollis táblákat általában az utóbbival szerelik.
-
Romvr
őstag
9,6" és 1280x800... láttam élőben és ingyen sem kellene. Olyan pixeles a képe hogy ihaj!
-
moleculez
veterán
Kár volt ezt így kiadni. Majd megy szolgáltatókhoz olcsó net mellé ingyen.
-
fank70
csendes tag
Netezni jó, fotózni tud, meteorológiai szimulációkhoz kevés. Ennyi.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az MM-ben éppen a nagydög iPad pro mellett volt, igazi kereskedelmi trükk
, igaz, hogy volt vagy 250 ezres difi a kettő között, de amikor mind a kettőt bekapcsoltam csak a főképernyőre, nos, az apple nyugodtan lehetne 400 ezer is, mert ennek annyira, már-már trágyagagyi képe volt. Nyilván nem lehet összehasonlítani a kettőt, hacsak egymagában állt volna ott, nem lett volna ezzel semmi gond.
-
iNfAntRy
senior tag
15%-nál még belefér egy 2,5 órás film? Ez tuti? Vagy valami nagyon low resolution film lehet, vagy tényleg überbrutál akkuja van neki
-
gutriqper
tag
Ez egy igazi hulladék. Szégyen,hogy kiadnak ilyet.
-
SX Wave
aktív tag
Nem lenne ez rossz, ha max 30 000,- kerülne, de így egy fölösleges termék.
-
Aron1988
tag
válasz
WhiteWalker #11 üzenetére
"Samsung kezd átmenni gagyi bazári kategóriába."
Ohh, dehogyis. Emlékeznél mi volt 2012-13-ban, az "S3 után szabadon" mennyi zongoralakkozott hátlapú müanyag 512 ramos telefonjuk jött ki 50-100ezerért. És akkor 3 hetente jöttek ki új modellel!! Na szerintem az az időszak volt a mélypont, azóta sokat fejlődtek.
-
tothmaxy182
őstag
A cikk olvasása közben egész jól be tudtam lőni az árat. Persze úgy, hogy elképzeltem kb mennyit érhet ez a tablet, és utána rádobtam még 20ezret. Ki is jött a 60ezer.
Tökéletesen írja a kolléga a második hozzászólásban. Az olcsóbb tabletek fejlődése évek óta stagnál. A használhatóbbak meg horror árúak... -
ncsicso
tag
Volt egy asus t103cx-ünk. Jó volt, de az 1gb-8gb körből ki kellene már törni... Azóta sem találok olyan tabletet, ami megfelelne az elvárásaimnak... Nekem nem jött be igazán a ZEN, de lehet, mégis az lesz megint...
A Samsungok meg szvsz baromira túlárazottak.
-
WhiteWalker
nagyúr
Samsung kezd átmenni gagyi bazári kategóriába.
A cikk teljesen rendben van. Pacsi! -
Dr. X
aktív tag
Kérvényezem, hogy tiltsák be a gyalázatos szóvicceket a címekben! Ez a legalja és minden tesztelő csinálja!
S7 és Edge teszt mikorra várható? -
aelod
veterán
Csak egy szó jutott eszembe amikor olvastam a specifikációkat:
- Miért?
-
rdt89
addikt
Én azt hittem mikor a specifikációkat olvastam, hogy 4 évet visszaugrottam az időben, nem győztem a naptárra lesni, hogy merre járok, és mikor jött a kivégzés (ár), az FATALITY volt.
-
hemaka
nagyúr
Ezt meg honnan szedte elő a Samsung, melyik raktár mélyéről?
-
tjb007
nagyúr
Alapvetően 60-65 ezer forintért (55 ezer forintért maximum valamelyik sufnigéesemben kapod meg) a Tab E egy hatalmas tréfa, csak épp nevetni nem lehet rajta.
A 80 ezer forint körül mozgó Lenovo Tab 2 A10-70-et meg nem tudom hol lehet itthon megegyező pénzegységért megvásárolni. Ha már kihívó, akkor inkább az Acer Iconia Tab B3-A10-et, az Acer Iconia Tab B3-A20-at és az ASUS ZenPad 10 Z300C-t kéne megemlíteni. -
Aron1988
tag
Az androidos tablet piac totális mocsárba szorulását, haldoklását, agóniáját mi se bizonyítja jobban, hogy az iPad air 2 ára másfél éve egy centet se mozdult lefelé. Gyakorlatilag a Samsung csúcsmodelleken kivül csak párhavonta jön valami ilyen pixelparádé első generációs Nexus7 ráncfelvarrás.
-
Csapoati
nagyúr
60 ezerért ez nem elrugaszkodott ajánlat? 157 ppi-vel, 4.4.4-gyel, szutyok chipsettel... Szerintem ez padlógáz ennyiért, hiába lehet rajta elböngészgetni meg filmet nézni (esetleg logikai játékokat nyomni), ilyen áron ez életképtelen.
Aron1988: Hát igen, még mindig inkább vennék egy G Pad 8.3-at, mint ezt.
-
Aron1988
tag
Úgy látom a 7 col fölötti Tabletek terén leállt a fejlődés 2011-ben. 2 részre szakadt a (stagnáló) piac. 1200x800-as ipari hulladékok, vagy pedig horrorárú high end tabletek. 3 év, de a LG G pad 8.3-nak még mindig nincs szellemi örököse...
-
doooo
veterán
Kár a 4.4-ért, de mivel a legtöbben olyanok veszik majd ezt, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi is egyáltalán az az Android, nincs vele probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung is képviselteti magát a belépő szintű tabletek ligájában, alapvetően nem is eredménytelenül. A 9,6 hüvelykes Tab E nem ígér sokat, de azt legalább betartja.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest