Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Van egy ilyen tab az ismerősömnek. Párja letörölte róla a "shadow kings" című játékot. Most az illető megpróbálta újra leszedni de a telepítésnél: "a megadott helyre nem telepíthető" című üzenetbe fut folyamatosan. Hogy tudná visszavarázsolni a játékot a tabletre? -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy T-210-es TAB 3-at és letöltött egy 63 megás frissítést de nem engedtem hogy feltelepüljön most 4.1.2 van rajta .Kérdésem hogy érdemes-e felrakni a frissítést? -
B.i.L
senior tag
válasz
szabonagyur #1464 üzenetére
Attól lájtos
Anno a feleségemnek vettem(2 év részletre,hűséggel 35...ért)de leváltotta az Asus T100,oltári milyen faja kis gép az utóbbi.A tabot néha bekapcsolom,5-6 nap 5-6-7 órás kijelző idővel,de akkor tiltom az appokat,már amit enged. -
B.i.L
senior tag
válasz
szabonagyur #1462 üzenetére
Az nem jó,de nekem meg 1 felesleges T210
-
szabonagyur
félisten
Shit... a TAB3 lite nagyobb így nem jó rá a tok.... van egy felesleges tokom, de jó...
-
laszak
tag
Sziasztok!
Sm-t210, wifi only: USB otg működik rajta valahogy?
(Cél: külső hdd-rol film lejátszása) -
donmackó
addikt
-
foxymaxy
senior tag
sziasztok
volna két kérdésem, kérésem
1, - a 4.4.2 frissítés után változott a root folyamat és a root fájl?
2, - tudtok valami bejáratott stabil, gyors romot ami még a memória kártyát is kezeli normálisan ?már csak azért kérdezem, mert telelett a hócipőm a gyári rommal
frissítés óta alapvető programok fc-znek úgy mint: naptár,ébresztő óra, fájlkezelő stb.
és hiába volt wipe , gyári vissza állítás akkor is szórakozik, és elöbb inkább kérdezek mint hülyeséget csinálnék -
donmackó
addikt
válasz
senki66 #1454 üzenetére
Portold át a te készülékedre -> leírás hozzá
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Létezik, hogy ez a tok nem jó a NEM Lite-hoz? Formailag tudtommal semmi különbség nincs.
[link] -
Hunsaman
tag
válasz
donmackó #1450 üzenetére
Szia!
Azt én értem, hogy az md5 fájlt nem kell kicsomagolni.
Nekem az a bajom, hogy a zip kicsomagolásánál mindig hibát ír:Warnings: There are some data after the end of the payload data
Kicsomagolja végül, de a hiba üzenet miatt még nem mertem rárakni.
Már vagy 6 fw-t töltöttem, 6 helyről, de mindig írja a hibát kibontásnál. -
Hunsaman
tag
válasz
ekrisztian #1448 üzenetére
Köszönöm!
Letöltöttem, de kicsomagolásnál ez is ugyanazt a hibát írja. Ez már a negyedik, ugyanazzal a hibával.
Gondolom, akkor ez így jó!?
Lehet, hogy az kavar be, hogy a zip-ben a fájl kiterjesztése md5? -
Hunsaman
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy T110-em rútolva. Most vissza kellene "gyáriasítani", viszont amiket letöltöttem gyári fw-ket, kicsomagolásnál mindig hibát írnak: Warnings: There are some data after the end of the payload data. Így nem mertem még feltenni. (7zippel bontom)
Ez normális? Feltehetem?
Ha nem, tudtok nekem adni sm-t110 gyári magyar fw-t?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
plaszy
őstag
válasz
szabonagyur #1444 üzenetére
Szerintem az 1GB Rammal zötyögős lenne.
-
szabonagyur
félisten
Van erre a tabra valami jó féle lollipop rom? XDA-n nézelődtem de semmi. Szívesen kipróbálnék most párat.
-
Petyyyyy
addikt
Urak!
Megtaláltam az arany középutat. SM-T113 kódnéven fut. Igaz, hogy nem egy full extrás kivitel, nincs front kamera és nem ad olyan minőségi érzetet, mint a klasszikus 7.0 (valószínű az alacsonyabb súly is közrejátszik), viszont viszonylag olcsón kínál teljesen korrekt teljesítményt.
-
plaszy
őstag
válasz
szabonagyur #1440 üzenetére
Annyira még nem néztem meg.
-
plaszy
őstag
válasz
szabonagyur #1437 üzenetére
Én is
-
szabonagyur
félisten
Jéééé 110Mb-os frissítés a gyári 4.4.2-re
Kíváncsi vagyok mit hoz majd.
-
-
kazanka
őstag
válasz
szabonagyur #1434 üzenetére
Köszi majd próbálkozok
-
kazanka
őstag
válasz
szabonagyur #1431 üzenetére
VLC van fenn azt írja ki hogy a videót sajnos nem lehet lejátszani
-
kazanka
őstag
válasz
szabonagyur #1429 üzenetére
Köszönöm a választ,ha megengeded még kérdeznék valamit.Van néhány zenei dvd-m átkonvertáltam AVI-ba felraktam a tabletre és akármilyen lejátszóval próbálom nem tudom lejátszani,mit csinálok rosszul?A Laptopomon kifogástalanul letudom játszani
-
kazanka
őstag
válasz
szabonagyur #1427 üzenetére
Értem én,pont ezért le sem írtam hogy milyen navigáció.Az a baj, ha kiviszem az udvarra akkor is kell egy-két perc hogy üzemkész legyen,nem is érdekelt volna ha nem tudom összehasonlítani a másik kettővel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kazanka #1426 üzenetére
Amúgy mit kell küldözni a fogyasztóvédelemhez? Milyen alapon? Le van írva valahova, hogy házon belül 20sec és kell lennie 5-6 műholdnak?
Minek házon belül nézed? Úgy ki fognak téged hajítani, hogy pislogni sem fogsz. Házon belülről volt szó ezért írtam, hogy Wifi kapcsolat mellett könnyebben találhat jelet.
Amúgy mivel nézted a Wifi jelet? Remélem feltört IGo-val ami nincs is hivatalosan Androidra, és ilyen miatt reklamálsz. Ezt az Igo for Android crackereknél kéne.
-
kazanka
őstag
válasz
szabonagyur #1425 üzenetére
Kösz a gyors választ.Hogy érted a jó közepest időben.szerintem a Wifi nem érdekes mert az az autóban sincs.
A szomszédom tab2-je 10 másodperc alatt úgy talál 5-6 műholdat hogy a bőrtok is rajta van.Most vettek a egyereknek tab4-et azt is tokkal néztük ott 8 másodperc volt.Egyébként nagyon sajnálom mert ezen kívül semmi baja,ha egyáltalán ez baj.Nagyon nehezen tudom elfogadni hogy pont az én gépem lóg ki a sorból.Próbáltam a tokot rátenni úgy meg még szomorúbb a helyzet 1-2 perc múlva még csak 2 piros csík van,de a szervíz szerint nincs semmi baja.Media-Marktos tehát nem egy bolti garanciás szemét ezért nem értem.Gondoltam tájékozódok mielőtt beküldöm a fogyasztó védelemhez. -
kazanka
őstag
Sziasztok! Van egy T210 tab3-m az lenne a kérdésem hogy a navigációnál a Tietek mennyi idő alatt találja meg a műholdakat pl.lakásban? Ismerőseimnél van tab4 ami egy generációval fiatalabb,van tab2 ami öregebb és mindkettő 20 másodpercen belül üzemkész az én gépemnek percek kellenek.Beküldtem szervízbe csináltak rajta valamit de nem lett jobb sőt.Újra elküldtem nekik,erre javítás nélkül visszaküldték.Milyennek kellene lenni?Köszönöm a segítséget
-
bigsee
addikt
Egy kérdés: egybetöltő van hozzá, vagy usb kábel + töltőfej. Nem tudom, hogy a két töltő közül melyik az övé...
-
bigsee
addikt
Sziasztok! Egy ilyen tablet van a családban, ami egyik pillanatról a másikra nem akar bekapcsolni. Töltést nem veszi fel - töltő nem meleg, gondolom így nem is töltődik - és semmi sem történik a gombok nyomkodására. Mit lehet tenni?
-
Üdv!
Bátyámnak van egy tab 3 lite készülékje, és az egyik pillanatról a másikra tűntek el a kártyáról, vagy a telefonról nevek és számok. Tudna valaki segíteni, hogy merre induljak el?
-
Sofian
őstag
Szervusztok.. az új ráncfelvarrt Tab 3 Lite Value Edition-ben nem tudjátok milyen négymagos SoC van? Nagyon titkolják..
-
gabitoo88
tag
Sziazsztok! Tudna valaki ajánlani valamilyen romot ami nem fagy? Egyedül a fb meg a messenger app ami zabálja a memóriát, de ez egyszerűen gáz. Jelenleg asszem Rocket rom van rajta. Van valami ami kevesebb memóriát használ fel?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Odinnal cseréltem romot egy T210-en.
Azóta minden fc-zikTudnátok nekem segíteni mit rontok el?
Rocket-ról akartam visszaállni gyárira, de se a 4.4.2 se a 4.1.2 nem műxik, fc-zik minden.Köszi a helpet!
-
fair play
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap jött egy android frissítés a tabletemre és nem sikerült telepíteni, mert kb 30%nál megállt és kiirta, hogy sikertelen.Azóta ha újból rámegyek a szofverfrissítésre már csak ezt írja:
Nem lehet frissiteni a szoftvert.Hálózati vagy szerverhiba történt.Próbálja meg később, vagy frissítse sz eszközt a számítógépével, a samsung kies programmal.
4.4.2 android van a tableten.Ez a frissítés kb 100 megás volt, amit nem telepít.A kérdésem az lenne, hogy ez a frissítés a 4.4.4 lenne???Nem láttam sehol, hogy már 5.0 frissítés lenne erre a tabletre,Amikor vettem a tabletet 4.2-es android volt rajta ami szörnyen működött.Ez a 4.4.2 tökéletes.Azóta egyszer se fagyott le.Ha ez a frissítés a 4.4.4 érdemes a kiesel próbálkoznom, vagy nem ad semmi jelentős javítást?
A választ előre is köszönöm!
-
donmackó
addikt
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok, van mar valami rootal kapcsolatban?
Nekem csak azert kellene, hogy sd fixer progit feltoljam es tudjak a kartyara is irni, mert ez igy halal.
Aposome tablet, kamionos es kell neki full europa navi, fel is toltam 2-ot, viszont a beallitasokat nem menti el, mert nem tud irni az sd kartyara.
A multkor mar visszatettem neki a 4.1.2-ot, elmondtam millioszor, hogy ne nyomjon ra a frissitesre, de valami oknal fogva mindig kesztetest erez, hogy veletlen megnyomja
Nekem meg nincs kedvem szorakozni megint a regi visszarakasaval, jogy par nap mukva ujr felfrissitse.... -
donmackó
addikt
válasz
senki66 #1404 üzenetére
UHHH SORRY! Össze tévesztettelek egy másik emberkével.
Már járt nálam egy 110-eses emberke hogy a blogom alapján akarta rootolni a tabletjét, de csinált egy szoftveres bricket, és segítsek rajta. Mindegy, küldtem PM-et, benne van az Odin, és a T110-re való gyári rom (elvileg a legfrissebb). Tedd fel az Odinnal, és problem solved.
-
senki66
senior tag
válasz
donmackó #1403 üzenetére
Upsz,
Akkor jól sejtettem, hogy a root vagy/és a custom recovery a bűnös. Viszont emlékezetem szerint nekem nem küldtél ROM-ot (nem is 210-em van, mint neked, hanem 110-es.), de nem is igazán szeretném (megint) újra flashelni a tabot (egyszer már kénytelen voltam, amikor CWMrecovery bootloop-ba került).
Most már óvatosabb duhaj vagyok, meg a magyar stock ROM-ot tettem amúgy is vissza.
Ezt a Triangle away-t nem használtad? Ez elvileg visszaállítja a 0-ra a flash countert, de azt nem tudom, hogy a státuszt is visszaállítja e "Official"-re illetve , hogy az SM-110-re jó e egyáltalán, mert nem szeretném megint téglásítani a tabit. -
donmackó
addikt
válasz
senki66 #1402 üzenetére
No kérem alássan. Ha te rootolod a tabletet, az már nem gyári, le tilthat a szerver.Ha nem is tilt le, de a frissítés amit letölt, nem fog települni. A Samsung esetében a recovery és a root is bűnös. Ugyan is ha gyári állapotban elindítod download módban a tabletet, a system status-nál azt írja hogy official. Custom recovery vagy root esetén, ez ésszerűen (és tapasztalati úton) custom-ra változik. Sőt ha másik romot vagy kernelt teszel rá, akkor a current bynary is megváltozik. Na ezért nem megy és nem is fog menni a frissítés. Tedd fel odinnal azt a gyári romot amit küldtem, avval biztos hogy menni fog.
-
senki66
senior tag
válasz
donmackó #1401 üzenetére
Szia Donmackó és minden fórumtárs,
A másik Tab 3 lite -os topikban már feltettem a kérdésemet, de itt is megismétlem, hiszen a probléma nem tipusfüggő gondolom.
[link]
Lényeg, hogy azért nem frissíti a szoftverét vajon a tabom, mert rootolva van vagy mert CWM recovery van rajta, illetve egyszer már unbrickeltem Odinnal, de egy stock firmware-rel? Esetleg a Triangle Away programmal ez megoldható lenne, persze kérdés hogy az sm-t110-en egyáltalán működik e a Triangle away, vagy van esetleg más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezúttal a legkisebb Tab 3 járt nálunk, de valahogy ez sem áll össze, olyan mint a majonéz. Megvannak a hozzávalók, be is keverték, de nem az igazi.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.