Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
havri1 #72846 üzenetére
Igy jobb lesz szerintem. Most tesztelni kell. Vegigfuttattam CWM-bol a ROM cleant. Megvan a gyari ROM plusz mentesek (efs-is) ugy voltam vele toroljon mindent amit akar.
Szepen kitisztitotta a dolgokat majd utana raeresztettem a SuperchargerV6 scriptet megint a multitask beallitassal.
Igy most 500-550 MB kozott ingadozik alapbol ha egy bongeszo es meg 2-3 alkalmazas fut talan nem eri el a kritikus erteket ahol bezarogatna a programokat. Majd kiderul most tesztelem.
Telefont egyszer ki kellett kapcsolni mert az USB-re dugva ismeretlen eszkozkent jelent meg de a teljes ki-be kapcsolas megoldotta.
Gondolom azert egy erossebb multitaskolas vagy egy jatek meg ezt a beallitast is kivegezne. Sajnos ez az 1GB nagyon keves de azt nem ertem,hogy az S2-n JB 4.1.2 volt es ott nem okozott gondot egy egyszerubb multitask tevekenyseg.
4.3-as androidban vagy a 4.4-ben is ez a helyzet? Vagy ott jobban gazdalkodik RAM-al az android?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest