Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Atii91 #18085 üzenetére
dettó,az S5mön is meg az asszony G3a is sokszor hülyeségeket kezdett csinálni az 5.0 alatt,Note4en az 5.0.1 szinte hibátlan...én azt vettem észre hogy mióta kijött az S6 azóta tojnak nagyívben az S5re
az S4 már az 5.0.1et kapta meg,a Note3is,de az S5 meg kínlódik az 5.0val
ez siralmas
meglepetésre a samu már csinálja az 5.1.1et az S6ra
-
ACE-
addikt
-
nfsu17
veterán
én ezen nem csodálkozom, ilyet szerintem majdnem mindenki tud produkálni, inkább az a fura, hogy ilyen magas android használat mellett és ilyen kicsi kijelző% mellett ilyen lett...szerintem ez nem a valós érték amúgy, mármint nem jól számolt szerintem itt a rendszer.
indítsd újra a telót, 100-ra töltsd fel, szerintem legközelebb nem lesz ilyen magas az. -
vgezus
csendes tag
Nekem is ilyen volt az első töltésnél, rosszul érintkezett a gyári kábel a gyári töltőbe, párszor ki-be és megjavult, most már gyorsan tölt. Onnan vettem észre hogy valami gond van, hogy a Beállítások, akkumulátor menüpontban töltés állapotánál nem AC-t írt hanem USB-t .
-
sys25
aktív tag
A 3.0 kábellel nem mész többre,a töltőfej 2A áramot tud csak leadni!Az usb 3.0-nak adat átvitelnél van csak jelentősége!Szerintem a vagy a telót töltőelektronikájával van a gond,vagy a töltővel!
Szerezz valahonnan kölcsön egy másik 2Amperes töltőt,próbáld azzal tölteni,ha azzal se jó,akkor irány a szervíz mert a telóval nem ok valami! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest