- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
#31757056 #10913 üzenetére
koztudottan vilagszinvonalu a mobil lefedettseg es terero minosege
Gondolom ezt szarkasztikusan mondtad. Mert sok helyen elég f@s a térerőm, pedig még a Debrecen táblát nem hagyom el a munkahelyemen (na jó, éppen, hogy nem hagyom el)
Így meg ha már a szolgáltató részéről fos a jel, akkor ha tudom erősítem a jelet azzal, hogy a telefonra olyan szoftvert rakok. Így még akár az akkut is jobban kímélem, mert nem ugrál szerencsétlen telefon folyamatosan H+ és E hálózatok között...Na meg az,hogy azt írtam meg vagyok vele elégedve, nem jelenti azt, hogy hibátlan
A sok kis "hiba" most gyűlt össze annyira, hogy azt mondjam, érdemes foglalkoznom a ROM-olással.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest