Új hozzászólás Aktív témák
-
Erzsébeti
tag
válasz
scyllarus #220 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos nem sikerül.. mert akárhogy is kavarok nem tudok rájönni, hogy hogy kell ezt az egészet levezényelni...
Belépek a névjegyek közé a telefonon (van kb. 280 névjegy) és a telefonon a bal alső készülékgomb megnyomására előjön egy menü, majd ezen kiválasztom a importálás-exportálás-t. Utána kiválasztom azt, hogy exportálás tárhelyre ekkor felajánlja, hogy Névjegyek_002.vcf ként elmenti a telefonomra egy emulált helyre a vcf file-t amit meg is találtam a telóban. Ekkor ezt a filet elküldöm a Drive-ra ami ott meg is jelenik ahogy elvileg kell.
De amint ráklikkelek akkor meg is nyitja nekem egy progival (mindegy, hogy melyik ez az alapértelmezett hozzá) De csak kizárólag 1 db névjegyet látok, nem többet. A vcf file mérete kb 266 Kb.Megpróbáltam az egészet a telón valahogy kijelölni, de nem jöttem rá, hogy hogy tudnám a teljes listámat kimenteni, és utána megszerkeszteni, majd visszatölteni a telóra.
Csak ez a fránya 1 db névjegy van a file-ban
De az sem az első a névsorban, így azt sem tudom, hogy miért pont azt az egyet exportálja, és nem az egész névjegyalbumomat.Mi a fenét rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged