- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Szintén csak ajánlani tudom a Neot. Az enyim sem mókolt és mégis jelen van a proci beragadás 1190 MHz-n. Az aksi nállam erős használat (nem filmnézés) mellett egy napot bìr. Viszont a napfénybeni olvashatóság szerintem lehetne jobb.
Egyébként én maximálisan elégedet vagyok vele.
-
Borg76
tag
G2 mini-t felejtsd el, teljesítményben nem ellenfél a Neo-nak. Az állandó launcher, alkalmazás betöltés igencsak rontja a felhasználói élményt a Mini esetén. Karcsú benne az 1GB memória!
Tipikus hibát én még nem találtam, ami gyenge pont az akksi. Ha nyúzod rendesen nap végére simán megadja magát, sőt nekem nem is bír ki egy napot ha sokat beszélek rajta, és a hátsó hangszóró egy kicsit halkabb a Minitől. A többi része teljesen korrekt, jó a kamera, elég a memória, stabil a wifi, kiemelkedő hibája nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest