- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Mivel csapataink harcban állnak,a T-komhoz már én is saját próbákkal mentem.
A Párom S20FE telefonján 1-2 pálcika a térerő, a mellette lévő nem Samun 3-4 pálcika
Erre az volt a mondásuk, hogy készenlétben, spórol az energiával ezért minimális a térerő.
Akkor az almás telónak, miért van majdnem fullon a térerő? . . .válasz nincs.
Átraktam a 20-as kártyát beléjük, mindkettőben maxon a térerő.Csodálatos, ahogyan ennek a két nagy multicégnek a gyenge pontjai, milyen frappánsan erősítik egymást.
Az ügyfél-szolgálatok pedig, egymásra mutogatnak. Már látom, hogy ebből ügy lesz a felügyeleti szervnél. Ez a harmadik, számmal ellátott panaszom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest