Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Super macroja van.
A makro funkiconalitás egybe lett vonva a széleslátó lencsével. Igen, két opció egyben. Így nem csak egy egyszerű 5 vagy 8 megapixeles makro kamerát kapunk, hanem egy elég széles fókusztartománnyal rendelkező, sok fényt befogadni képes, 12 megapixeles ultraszéles lencsét, ÉS ráadásnak egy ugyan ekkora felbontással rendelkező makro lencsét! Ezt a funkciót nem is kell külön bekapcsolni vagy kiválasztani, csak közel kell tennünk a kamerát a témánkhoz, és automatikusan átvált közeli tartományra az AI segítségével! -
Gims
tag
"Méretéhez illő, 5000 mAh-s telepet kapott az S20 Ultra, QHD felbontás / 60 Hz képfrissítés mellett remek, kb. 5-7 órás képernyőidőket kínálva, amivel a legintenzívebb nap kihúzható, illetve kettő visszafogottabb nyomogatással. FHD/120 Hz-re váltva viszont 4-5 órára zuhan a képernyőidő, kora esti töltővadászattal, és még egy órát vág, ha a mindig aktív kijelzőt is használjuk."
Ugye a tesztben ezt írták. Ez abszolút reális, ha nem bütyköl az ember.
Elképzelhető, hogy kilőve a szinkronizálás, stb. app ami terheli a rendszert folyamatos működéssel, egy fokkal jobb lesz az üzemidő. De hatalmas csodát még így sem lehet elérni. -
Gims
tag
Ha csak WiFi módban megy, akkor bőven megvan a 2 nap.
Ha pár weboldalt nézek, benne pár JSZP lekérés, Facebook, akkor 1 nap. Tehát este megy töltőre, hogy másnap menjen egész nap.A 12 órás műszak nálam úgy néz ki, hogy 1 óra út be, ugyanez a végén haza. Zenehallgatás végig, közben netezés, pár játék. Nyilván nem a Forza.
A kijelző saccra 5-6 órát ad le. -
Gims
tag
Nekem minimális neveléssel, 12 órás műszak után hazatérve 60 %-om még simán van.
Az elődje egy S9+ volt. Az is 15 %-ig ment le, ha zúztam.
Nyilván ésszel osztottam el a terhelést. Az S9+ nekem 6 órát ment.
Szerintem, ha az Ultra-t nyúznám, akkor 30 %-on zárnám a napot.
A 120-ast ki sem próbálom. Tuti húzza az akksit rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok