Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, hátha van valakinek használható ötlete, tippje a következő szitura.
Adott egy S10 és egy Xiaomi wireless töltőpad. Az van, hogy úgy kb egy éve (szerintem pont egy FW frissítést követően) az S10 igen érzékeny/finnyás lett arra, hogy hogyan teszem rá a töltőpadra.
Ugyanis ha nem mérnöki pontossággal a neki megfelelő pozícióban dobom fel a töltőre (és még ez a közepét se igazán jelenti), akkor pár perc/pár 100% után leáll a töltés, a töltő pedig hibajelzést villog.Viszont:
- más Galaxyval nem ez a helyzet, pl. a régi S7e telómat bárhogy feldobhatom rá, szélén, közepén, lelógva, az fel lesz töltve
- régen az S10 se csinálta
- az S10 más töltővel nem csinálja (van még egy Samsung Qi charger itthon, igaz, az álló helyzetű és minden oldalán túllóg a telefonon, szóval nehéz lenne rosszul bepozicionálni)Tele vagyok kérdőjellel, mert ahogy írtam, a töltő nem hibás: más telefonnal nem csinálja. Az én telefonommal se csinálta mindig. És az én telefonom más töltővel se csinálja. Ami még fura, hogy nem melegszik túl, még konkrétan a töltő is és a telefon is hideg (sokszor a tenyeremet rátéve onnan tudom hogy nem tölt, hogy jéghideg a telefon), hisz hamarabb leáll a töltés. Még csak az se mondható, hogy azért áll le a töltés, mert a pozícióból vagy más okból kifolyólag nem jutna töltés a telefonhoz, mivel pár százalék ilyenkor belemegy. De akkor meg miért áll le? Pro tipp, ami növeli a furcsaságot: ha ilyen helyzetben kihúzom a töltőt a dugaljból és vissza, megint elindul a töltés és tölt pár %-ot. Ha elég türelmes lennék és 5 percenként, összesen 50x ki-be dugdosnám a töltőt, feltölthetném így
Van bármi magyarázat a fentiekre azon túl, hogy a telefonom épp menstruál/most éli második gyerekkorát/finnyás/szemétkedik velem/most épp olyanja van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest