- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
axlfsi #25326 üzenetére
Azert egy picit pontositanek; ezt nem a Samu "adja", hanem ez(ek) tobbynire, melyekrol itt beszelunk, tapasztalatcserelunk, azok fozott ROM-ok...
DE a Samu adja, az mk4-es sajna még nem stabil.
Komolyabb grafikai terhelésre bizony eldobja az agyát és újraindul. vagy kidermed, függetlenül, hogy gyári stock root nélküli, vagy főzött megoldás van a készüléken. Mielőtt valaki bedobná, hogy haldoklik az eMMC-m, a visszarakott DME6 hibátlanul teszi a dolgát.
--
A Note 3-as böngészőtől sírni tudnék egyébként, mi a frásznak kellett ennyire kiherélni a gyári böngészőt??
-
Levente
aktív tag
válasz
axlfsi #25326 üzenetére
Dr. Ketan neve kb. garancia a minőségre.
Igen, nálam Ditto N3 V3 megy és rendben van, semmi szívás nem volt, csak a tweak-jeim.
Illetve egyetlen, a Google Text to Speech meg se mukkant, de ez másnál is előfordult.
Visszaraktam az előző verzióját mentésből, aztán kénytelen voltam a net elérését blokkolni, mert azonnal frissítette magát és meg se mukkant újra...
Sajna, csak a női UK angol megy, én a férfit szerettem, de már elvagyok evvel is.A Phoenix-re anno szóltam, hogy rizikósnak látom és sajna bejött. Én fel se raktam volna.
Maga a 4.3 egy kis odafigyelést igényel, de semmi komolyabb gond nincs, amíg a kedves telepítők ELOLVASSÁK a leírást, amit odakanyarít a ROM készítője, nem véletlenül.
Nem sok, de néhány 4.3 ROM volt nálam, nulla problémával...
Az mondjuk beszédes, melyik ROM nem jön be/akadozik sokaknak.(#25322) Dr V!
Modem cserét próbáltál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest