- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Home/Nest
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Sztereó hang? Az S10-ben is volt sztereó hang. Sőt, az S9-ben is. Ilyen gyorsan felejtünk? Mi az a 3D Scanner? Az ujjlenyomat olvasóra gondolsz? 3 frissítést vártam az S10-zel, a 3. után se volt az igazi, és dühített, hogy erőt kell kifejteni. A P30 P-vel most fasza. Biztosan jobb lett a Note 10-ben, de ugye, akinek egyszer a kedvét szegik...
(#262) Juhaszatti Az az igazi bajom, hogy az S7 A messze jobb volt, mint amit az S10-nél tapasztaltam. Visszafelé megyünk. persze azóta én is profibban építem fel az amatőr vagy félamatőr filmjeim. Az eggyel korábbit az iPhone-nal és két DSLR-rel, Canon 5D-vel forgattam. Azt kell belátni, hogy egy mobil is lehet olyan jó képminőségre, mint egy komolyabb kamera, és töredék pénzből kijön olyan, ami faszán stabilizált és tud 240 fps-t stb. Amit nem igazán tud, alacsony mélységélességű, plasztikus képet adni, és ha mondjuk valami fényelhető LOG módot akarsz (amit filmszerűen lehet színezni), azért a zsebbe kell nyúlni. A Samsung pl. támogatja a Filmic Pro LOG módját, a Huawei sajnos nem.
Talán lesz alkalmam a közeljövőben kipróbálni a Note 10-et valami profibb filmes appal, szeretném megcáfolni magam. Azt ennek ellenére könnyű belátni, hogy ezek a fotók bizony nem az igaziak. Az éjszakai mód meg röhejes a HW-jel összevetve.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged