- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
torrrent #11985 üzenetére
Igazán nincs mit
Nézz [ide] és rögtön levágod .
Amúgy , amikor megvettem ezt a vasat , azt mondtam soha nem teszek fel Launchert , de bejött az alap szlogen , " soha ne mondd , hogy soha " . Nagyon tetszett ez a gyári UI ,de nem sokáig bírtam magammal. Mióta ( sőt már régebben ) regiztem a Mobilarénára azóta témázgatom a telcsiket és szeretek mókolni . Ha ismered a varázsát tovább nem is ecsetelem .
Ez amolyan hobbi szerű valami . Nézz át amoda , igaz mostanában sokan már nem foglalkoznak vele , de valamikor pörgött a Topik . Még " verseny " is volt .
Manapság leginkább a volt G+ -os nemzetközi csapat a Twitteren osztja egymásnak a szép munkákat . Ott nagy a forgalom . Indiától az Olaszokon keresztül az USA -ig hatalmas egységbe forrt a társaság . Vannak nagyágyúk . . . . . . .
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- E-roller topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest