- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenne pár kérdésem.
-Ha WQHD-re tolom a kijelzőt akkor a DEX-en is így küldi a monitorra? (Nekem úgy tűnik igen)
-Használ valaki Israeli/Thai CSC-t hívásrögzítés miatt és ezzel android autot a kocsiba? Itt nem működik a hívás rögzítés ha az AA-on van a telefon.
-AoDNotify Pro a led helyettesítő másnál normálisnan működik?
-Végül, ez mi ez? -
Samsung dual vezeték nélküli töltő tapasztalat.
Vigyázat! Ha tok nélkül csupasz hátlappal ráteszi az ember a telefont és a szekrény széléln van a töltő,úgy, hogy a telefon rezdülésénél le is tud csúszni, majd onnan rá a padlóra,akkor ez lesz az eredmény, mint az XS-em hátlapjával.
Soha nem volt gondom, mert mindig tokban töltöm a telefonokat,de most tok nélkül lecsúszott és össze tört... -
válasz
icecave #6522 üzenetére
Így, hogy egyre többször használom DEX módba (Bt egér és BT bill-el), nálam is értelmét nyerte a stereo hangszórónak. eddig pont nem érdekelt,enm használtam, de így hogy csak rádugom a kábelre a telefont és BT eszközök rápattannak, még hangszórót sem kell csatlakoztatni,marha kényelmes és vállalhatóan szól...nem is gondoltam volna.
-
Nekem ILO régiós a ROM-om és nem ajánlja fel a billentyűzeten , hogy magyarul lehessen diktálni (ami elég nagy, gond ,mert vezetés közben sokszor jó lenne ha így lehetne szöveget bevinni), van valakinek javaslata, hogy tudnám megoldani? vagy muszály feltennem 3RD (pl shiftkey,swype) szöveg bevivő progit?
-
Használja valaki a hívás rögzítést (Izraeli sim) és az Android autót is ? Az Android autó alatt nem megy a beszélgetés rögzítés. Ha lehúzom a kábelről (vissza vált BT-ra a kocsiba a kihangosítóra) akkor rögtön indul a felvétel,ez hibátlan,de AA-on nem, ezért kérdem, hogy erre van e valami megoldás.
-
válasz
icecave #6316 üzenetére
Én is így vagyok
Nem egy nagy logika volt cserélni. Az asszonynak adtam az N9 512-esemet.
Egy "sötét este" alatt amikor már aludt, átcseréltem a N8-ával ,átpattintottam mindent a smart sync-el, még pár nappal ezelőtt vettem egy ugyanolyan tokot ,mint az N8-nak volt neki.
Lehet tippelni, hogy észre vette a cserét?
Ja...de, mert reggel azzal jött,miért cseréltem le az üveg védő fóliát a telefonján? (Ezt már nem volt energiám éjfél körül) Merthogy neki üveg volt és az én N9-emen még a MM-os (narancsbőrős "rávart") fólia és hogy mi ez a szar? Szóval..mégesem, a mai napig azt hiszi a régi telefonja más fóliával... -
Hülye kérdés.
Ha céges (vpn,stb) laptopon használom a dex et, mennyire adok betekintést arra hogy mit csinálok, milyen web és felületeket használok, pl itt a prohardvert, vagy a képeim a telefonon privát marad?
Nem vagyok egy nagy Hálózat guru, bocs... -
S8 -a volt,nem N8-a. Abban a méretben pont a síma N10-es (ennek is a kijelzője majdnem N8 méret,hála a min kávának) lenne a hasonló. Az S8-nál jóval nagyobb az N10+.
Ha jó a szemed, sztm a síma N10 (S10, ha nem kell toll) is jó lehet. Azért a mérete,,főleg- jön a nyár- sokszor jól jön, hogy nem fél tégla. Én is azt vettem volna ha nem N8-N9 lett volna az előzmény...nekem már mindegy,megszoktam.
Használtan is olcsóbb vagy 30-al. -
válasz
kaisers #6226 üzenetére
Én:
1: Beszéd+net (céges)
2 : Beszéd (privát)
Mindkettőnél hívásvárakoztatás. Az 1-es SIM (céges) , nem elérhetőség esetén (mivel csak standbye,nem aktív) átirányítva 2-esre (ami privát) és ha ezen beszéltem ,láttam, hogy keresnek cégesen (nyílván azok a fontosabb hívások).
A 2-es (privátot) nem irányítottam át,ott elég volt az SMS értesítő , hogy kerestek. Így már kicsit bonyi is lett volna. -
Ha valakit érdekelne, most verhetetlen árom Vezeték mentes powerbank, órát is tölti.
-
válasz
F_Gergely #6215 üzenetére
Nekem fordítva volt amikor használtam a 2 sim-et egyszerre. (1.Telenor céges, 2.voda privát)
1-es kártyán ment a 4G és a telefonok 80%-a , 2-es privát kártyámon nem volt releváns a net (ment a 1-es cégesről) és mivel észrevettem, hogy jobb a térereje az 1-es telenornak, ha 2-es net beállítását vagy lekapcsolom vagy vissza teszem 2G-re, így nem volt gond az elérhetőséggel (kb 1 pálcát felugrott így az 1-es telelnor térereje) 1-es slotban Telenor, net megosztás (laptop vpn is) ment nekem.
1 év Note 9 tapasztalat.
Halkan megjegyzem ez nem a samsung sara (merhogy 2 simes iphone-oknál is olvastam gondokról) , hanem a dual standby (1 radio) sara, nem is értem hova tűntek a dual aktív (2 radio)készülékek, régen volt Kínai androidokban. -
Csak jack (audio) adaptert linketél. Az van nekem is (ha valaki hi-res hangzást keres ajánlom,ezzel a progival ) ,ill. olcsóbb alt.,ez is elég jó 2,5 -es ill, 3,5 ös verzió.
-
Tudnátok ajánlani egy jó USB c-hdmi dokkolót, dex hez?
Néztem itt a keresővel, de a régebbi linkek nem nagyon élnek -
válasz
Joe_Muad_Dib #6193 üzenetére
Nekem is volt ilyen a N8-ammal, én akkor letudtam a spiegen tokomnak, hogy takarja a mikrofont.
-
válasz
dkovizoli #6158 üzenetére
Köszönöm a segítséget (iceQ-nak is és az Izraeli sim-et is) . Feltettem a legújabb XEH-et Home CSC-vel.
A Rom felrakásban:
TODI-nak is köszönet a remek ROM felrakás ODIN-al leírásért.
Dowvload mód egyszerűen. -
Ha X-ed volt akkor elég lesz a síma N10. Ha nem vagy 40 akkor is. (kijelző szempontjából is)
Előszöt én is N10 et akartam venni,de azután ezeket át gondoltam (+ a jobb hardver és akku) Én sem gondoltam volna, de 45 felett el kezdett romlani a közellátásom annyira, hogy kényelmesebb a N10+ és az IXS max is. -
Segítsetek légyszi 2 dologban.
A Note 9-emen mind2 dolog be van állítva (1 éve még tudtam), de most a N10+-omon marhára nem találom a mappák átlátszóságának a beállítását és a háttérkép animációját (mozgását,ha mozgatom a telefont) sem...
-
Én Smart Swich-el pakolgatom telefonról-telefonra a cuccaimat és a BW-et is szépen átrakta,nem is tudtam, hogy már nincs a play-on. Miért nem teszed fel az APKmirror-ról,biztos fent van a legutolsó APK. Működik nekem 10-es androidon is,csak az aksi optimalizáló mindig le akarja kapcsolni,mert hogy sokat zabál.
-
-
Használ valaki pitaka tokot? Mennyire védi ez kis vékony tok a telefont? Volt olyan aki használja és esett le vele a telefon? Túlélte?
Van egy pitaka tokom, de a Spigen Slim Armor -ból nem merem kivenni, ez már több telefonnál bizonyított,csak kicsit vastag így. -
válasz
dkovizoli #5990 üzenetére
Félre értés ne essék. Nem vagyok elégedetlen. Ez már majdnem teljes siker.
Viszont, hogy értsd miért lenne fonos az ACR:
- Mert kb 3-4 éve használom és megszoktam...
- Mert napi 40-50 hívásom van (havi kb 1000 db) és amikor szeretném visszhallgatni, hogy kinek mit igértem 3 hete,ezzel tök egyszerű volt visszahallgatni a keresőből (tudtam sebességet is beállítani ha hosszú volt egy-egy beszélgetés,így gyorsan végig tudtam "szkennelni" úgymond.
- Tudtam jegyzeteket hozzáadni.
- Automatán törölt mindent ami 90 napnál régebbi volt,nem nőtt az adatbázis
- El tudtam menteni fontos beszélgetéseket és azokat nem törölte 90 napon túl sem.
Szóval....megszoktam, szerettem...A gyárit hívás hangrögzítőt (ILO CSC) nem lehet leállítani, mint az ACR-t ROOt nélkül valahogy? Hátha menne az ACR akkor.
Most egyébként ROM csere nélkül FR után be az Izraeli SIM ,majd vissza a Magyar ez a felállás. (Furcsa, hogy magyar ,telenor SIM-nél amikor visszatettem nem kért resetet,amit ugye el kellett volna utasítani)
-
-
Sziasztok. ACR téma.
Kaptam egy Izraeli sim-et (Köszönet iceQ). Csináltam egy FR-et, be tettem az Izraeli sim-et (Csak símán a belakott telefonba a szimpla sim csere sajnos nem ért semmit,kellet a FR) és megjelent a hívásrögzítő gomb
(Nem kellett ROM csere,gyári VODA-ás 2 simes, XEH független ROM)
Annyi a gondom, hogy BT-os és normál (kézi) telefonálásnál is a gomb által (gyári tárcsázóban) felvett beszélgetések korrektek.
Ami érdekes, hogy az ACR nem működik (A legfrisebb Samsung Store-ból származó verzióval , a PLAY-ből való PRO licensz-el, engedély megadva a kiseg. lehetőségekben) és ha engedélyezem az ACR-t akkor a gyári tárcsázós sem rögzít ...
Vagy valami különleges beállítás kell az ACR-hez? -
Ma Kecskemét és BP déli és,dél Budai részén mászkálok. Esetleg meg tudna valaki dobni egy Israeli sim-el (Az ACR elővarázslása miatt) ,kölcsön? Vissza postázom. El megyek érte címre, nem gond. PÜ-ben légyszi.
-
válasz
telefonmágus #5891 üzenetére
Ez mit jelent? Ha a voda ad el dual sim-es telót,független rom-ot tesznek rá?
-
válasz
telefonmágus #5878 üzenetére
Igazad van Voda ROM a Samfrimware szerint:
Hungary (VDH)2020-03-0210N976BXXU2BTB4Nekem viszont T-s ROM van fent ezek szerint?
(Vodás gari jegyen stimmel az IMEI 1-es)És multi CSC-s
Hívásrögzítésre melyik (OXM) ROM javasolt? Ha jól értem, tök mindegy, mert (újraindításkor) a SIM a lényeg?
Nagyon nem vágom... -
Ma én is próbálgattam az ACR-t.
Következő képpen:
N9-ről smart sync-el N10+-ra minden. (ACR még az utolsó 2018 év végi verzió)
ACR-ről aut. frissítés eng. kikapcsolva. Mielőtt aktiválnám ,PRO licensz manuálisan törölve. Elolvasva amit az ACR ajánlott android 10-re, samsung store-ból frissítve az ACR,majd PRO licensz letölt a play-ból és aktiválás.
Nyilván sokan csinálták előttem,de leírom én is: A hang ha kézibeszélővel használom, elég jó,megüti a használhatóság szintjét (még az ajánlott hangbeállításokat meg sem csináltam az ACR-en belül),kihangosítva a tel hangszóróján még jobb.
A fő gondom,ha autóba BT-os kihangosítóba használom viszont semmit nem vesz fel a másik hangjából. Ez gondolom így is marad ezzel a módszerrel. Ide már kell a sim-es trükk. -
válasz
dkovizoli #5832 üzenetére
Az ACR miatt. (Telefon hangrögzítés)
Nos..én is vettem gy N10+ dual-t és még nem mondanám, hogy üdv csatlakoztam..., mert amíg nem tudom megoldani a hívás rögzítést (ami még a Note9-emen 8-as androiddal vidáman megy),addig nem fogom ezt a telefont véglegesíteni. (Meló miatt kell a rögzítés,sok telefonom van és az agyam rövid...)
Első kérdésem,van valakinek Kecskemét és Szeged között bárhol Izraeli vagy Thai sim-je kölcsön?
Olvastam iceQ! , hogy neked már 1 hónapja hibátlanul megy? Bt-os (autóban) hangrögzítés is?
Egyébként írtad valahol, hogy csináltad a műveletet? Nem kerestem még... -
Még egy...
Van itt valaki akinek megy a telefon beszélgetés rögzítés (ACR-el) 10-es androidon (akár Thai,Israeli SIM trükkel) BT-on (pl autóban) is ?
Köszi. -
válasz
telefonmágus #5150 üzenetére
Köszi. Akkor ha függetlent vesz az ember benne van a pakliban a tiltás már mind 3 szolgáltatónál már (ha nincs számla).
-
Sziasztok!
Létezik, hogy a vodánál N10-es független,minden sim-et elfogad és van rá hűség(hosszabítás is akár)? Én azt hittem, hogy csak a T adja a hűségese telefonokat (is) függetlenül. a Telenor is csak akkor függetleníti, ha nincs rajta már hűség, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest