- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dkovizoli #5990 üzenetére
Félre értés ne essék. Nem vagyok elégedetlen. Ez már majdnem teljes siker.
Viszont, hogy értsd miért lenne fonos az ACR:
- Mert kb 3-4 éve használom és megszoktam...
- Mert napi 40-50 hívásom van (havi kb 1000 db) és amikor szeretném visszhallgatni, hogy kinek mit igértem 3 hete,ezzel tök egyszerű volt visszahallgatni a keresőből (tudtam sebességet is beállítani ha hosszú volt egy-egy beszélgetés,így gyorsan végig tudtam "szkennelni" úgymond.
- Tudtam jegyzeteket hozzáadni.
- Automatán törölt mindent ami 90 napnál régebbi volt,nem nőtt az adatbázis
- El tudtam menteni fontos beszélgetéseket és azokat nem törölte 90 napon túl sem.
Szóval....megszoktam, szerettem...A gyárit hívás hangrögzítőt (ILO CSC) nem lehet leállítani, mint az ACR-t ROOt nélkül valahogy? Hátha menne az ACR akkor.
Most egyébként ROM csere nélkül FR után be az Izraeli SIM ,majd vissza a Magyar ez a felállás. (Furcsa, hogy magyar ,telenor SIM-nél amikor visszatettem nem kért resetet,amit ugye el kellett volna utasítani)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- EAFC 26
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest