Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Eltudná valaki küldeni nekem a T-mobileos internet beállításokat? Amiket találtam neten azokkal nem jó.
A telefon dobozára az van írva hogy jár a csomaghoz 2x100Mb GO!netM adat csomag is. Ezt aktiválni kell, vagy küldeni kell valamit SMS-be?Köszönöm.
-
törölt tag
Most hogy nyomkodtam kicsit unokahúgom miniét, észrevettem hogy ha a kijelzőhöz nem vaj puhán érek hozzá (tehát nagyon pici nyomást gyakorlok rá) akkor a kijelzőnek a közepén egy ponton eltorzulnak a színek.
Ugyan olyan jelenség mint amikor az LCD monitort benyomjuk az újunkkal.
Érdekes hogy ez nem ott keletkezik ahol megnyomjuk a kijelzőt, hanem mindig a megjelenitő közepén.
Ez most csak azért van mert plexi touch screen, vagy más oka van?
Valakinek csinál ilyet, teszteljétek már le légyszi. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítsetek már légyszíves, unokahúgom itt rágja a fülem és már azon gondolkozom hogy véget vetek a kis Mini életének
Fényképeztem egyet, és az elkészült képet betette háttérnek a zenelejátszóhoz.
Elinditok egy zenét és az a kép jelenik meg, kitöröltem, de még mindig ott van.Hogyan kell azt onnan etüntetni?
Nagyon hálás lennék ha valaki segítene, mert egy 12 éves haragjával állok szembe
-
törölt tag
válasz
andrás47 #4910 üzenetére
Az az LG egy zárt rendszerű telefon, a galaxy miniben android fut, wifi is van benne, gps, ezáltal kényelmesen használható navigációra, az ingyenes marketből tengernyi játék, app letölthető, tehát a két készülék köszönőviszonyba sincs egymással, így mindenképp előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest