Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
morgen!
nem tudja valaki h hogyan lehet kiszedni a miniből h mi a product code?
csak nézegettem a checfus-t (ezzel lehet letölteni a gyári szoftot) de csak a függetlent, meg a pannonosat adja ki...
készülök én is valami hasonló útmutatást írni mint az sgs-nél van, h hogyan kell viszaállítani a gyári állapotot...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, Én is végigcsináltam, de nem volt jó.
Feltettem Én is a KQG-t.
Jelenlegi állapot szerint Én is lemondok a 2.3.5-ről, mert így semmi értelme.
Jah, valami más lehet ezekben, lehet pont a wifi modul, vagy a fene tudja. Annó a GT540-ből is több féle verzió volt, annál sem lehetett pontosan tudni, hogy most milyen készülékről is van szó pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest