Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Tsityu #12691 üzenetére
Megmondom őszintén, fel se merült bennem, hogy ilyesmi kéne nekem, annyira megszoktam, hogy be kell dugni a telefont közvetlenül a konnektorba, hogy nem izgat
Nem az Alpha helyett lenne, hanem mellé. Mivel viszonylag nagy a keret, ameddig állják a cehet (utána nekem kell kipótolni), ezért kezdtem el felfelé kacsintgatni, de nem nagyon akarok most telefonra költeni. Az Alpha valsz megmarad, miután lejár a T-nél a hűségem, mert annyira szeretem, hogy nincs értelme eladni fél év múlva egy 20-asért, nekem az 5.0.2 sem fáj, amíg működik vele az aktuális Spotify kliens
-
jeni
félisten
válasz
Tsityu #12619 üzenetére
akkor tételezzük fel,hogy...
-az SSD-re az a megállapítás,igaz,hogy legalább kell hagyni 10% szabad helyet.
-ebben az esetben az Alpha telóban mi az igazság?
ha fullra megtelik akkor meghalt a teló amiben flash memória van vagy mi? igy akkor ez ha elromlana akkor az garanciális hiba.
ilyen szöveg nincs benne a használatiban,hogy nem szabad teljesen elfogynia a belsőtárolónak különben.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest