- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Egér probléma
- Zappiti 4k lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Nem sódert kell vele lapátolni, hanem önvédelmi célokra használni: sallereket osztani vele
"[...]első évben nekik kell bevinni ha gond van a 2.-ban pedig a Samsunggal akciózni!?"
Nem, regisztráció után tudsz szervizfutárt igényelni közvetlen a My Samsung fiókodon keresztül. Érdemesebb ezt használni, sokkal gyorsabban megvan.
Anno a 2015-ös A5-nél kellett igénybe vennem, de 3 munkanap alatt megfordult, szállítással együtt. Meg adtak csere telefont is (akkor A3-ast). Ha forgalmazóhoz viszed, az biztos lesz 1-2 hét alapon és cserét se kapsz."Akkumulátorról esetleg tudtok még mondani pár infót, hogy mennyire bírja?"
Én személy szerint jobbat vártam, átlag nagyon max másfél napot bír. Egy közepes nap után általában este 25-30%-on van.
Mondjuk szerintem az Alway On Display rohadt sokat fogyaszt (kb 20%-ot a 100%-ból összegezve). Kikapcsoltam, azóta jobb. Sőt, mióta az akku kímélő alkalmazásfigyelést is kikapcsoltam, azzal is javult némileg"Oreo frissítés gondolom lesz, esetleg erről infó, hogy kb. mikor?"
Hozzávetőleges irányvonal van, az pedig a nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest