- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
tghwinner
csendes tag
Június 13.-án váltottam telefont, Galaxy A52 5G lett a választás. Könnyű volt az átállás, 1-2 dolog változott a One UI-on, de szerencsére lehetett "butítani". Nagy a telefon, de ezt elengedem. De most nem ezzel kapcsolatosan jelzek vissza. Édesanyám használja az általam nyugdíjazott A8 2018-at. A telefon méretével nincs gondja, ennél nagyobbat nem tudna egy kézzel használni. Volt, amit meg kellett szoknia a TouchWiz után, de 1 hét után már belakta a telefont. Sokat játszik rajta fejtörőkkel, de nem tudta lemeríteni a telefont 1 nap alatt. Itt látszik az, hogy mennyire másabb az én felhasználási szokásaim. Nekem már kezdett kevés lenni, 2 SIM kártyával és folyamatos aktív mobil és wifi hálózati kapcsolattal. Előfordul, hogy 1 percre kezembe veszem a telefont, jól eső érzések fognak el. Még mindig jó telefon, alap feladatokra még mindig tökéletes. Nehéz bevallani, de kevés volt az aksi kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest