Új hozzászólás Aktív témák
-
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2692 üzenetére
Bocs, nem kötekedni akartam, csak pont azért nem értettem amit írtál. Hogy gmail accountot használsz. én is pont ugyanígy csinálom, ahogyan te. Viszont a Google naptárat ugyanúgy fel lehet venni a Samsungba. És a Google naptárban vannak a különféle rétegek (névnap, munkahelyi, saját). Valamint a Samsung naptár nem kapcsolható ki root nélkül, tehát most párhuzamosan két naptár alkalmazás használja az erőforrásokat. és a Samszng widget is testreszabható. A widget színe, hogy hány %-ban legyen átlátszó, havi, vagy folytatásos bontás (mint a képemen). Szóval ezért kérdeztem csak, hogy mivel tud többet a harmadik féltől származó alkalmazás, akinek jogokat ad az ember a telefonján.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest